Willem II zoekt Ambassadeurs

ingevoerd op 16-12-2014

De clubavond voor verenigingen is al jaren een vast en succesvol concept bij Willem II. Ook dit seizoen zetten ze deze traditie voort, maar dit jaar zal het plaatsvinden rondom de wedstrijd tegen Heracles Almelo op zondag 8 februari, 14.30 uur. Op deze unieke clubmiddag worden er allerlei activiteiten georganiseerd in en rond het Koning Willem II stadion.

Elke club kan voordelig kaartjes kopen voor haar leden. Per kaartje betaalt elke vereniging slechts € 5,-. De vereniging heeft vervolgens de mogelijkheid om het kaartje voor € 7,50 per stuk aan haar leden te verkopen, waardoor extra inkomsten voor de eigen club kunnen worden gegenereerd.

Om de clubmiddag succesvol te laten verlopen, hebben ze jullie hulp nodig! Ze zijn op zoek naar Willem II-ambassadeurs die bij de eigen vereniging enthousiasme kweken voor de mooiste club van het land! Je bent de contactpersoon en een schakel tussen Willem II en je eigen vereniging. Wil jij Willem II ambassadeur zijn? Mail dan vóór dinsdag 23 december naar info@willem-ii.nl met de titel: ’Willem II ambassadeur’ en in de tekst de naam van jouw vereniging. Ook voor meer vragen omtrent de clubmiddag kun je hier terecht. Je kunt je alleen opgeven als je ook echt aangesloten bent bij een (sport)vereniging.

Brengt jouw club de meeste mensen naar het Koning Willem II stadion? Dan kun je een leuke beloning verwachten! Dus begin alvast met inventariseren!

*Speciale posters voor de clubmiddag zijn dinsdagmorgen 23 december al af te halen bij de receptie van het Koning Willem II stadion, of anders vanaf maandag 5 januari (open van 9.00 – 12.30 uur en 13.00 – 17.00 uur). Leuk om op te hangen bij jouw club.