Cadeautjes onder de kerstboom in het gemeentehuis

ingevoerd op 27-11-2014

De geslaagde kerstacties van de afgelopen jaren krijgt dit jaar een vervolg.

”De gemeente stelt weer de ruimte in de hal beschikbaar voor cadeautjes. De cadeautjes zijn bestemd voor inwoners van ons dorp, die iets extra’s goed kunnen gebruiken tijdens de aanstaande feestdagen. Vorige jaren werd er massaal aan deze oproep gehoor gegeven. Wij hopen dat ook in 2014 veel Goirlenaren hun medeburgers zullen verrassen.”

Wie komen daarvoor in aanmerking?
Volwassenen en kinderen in bijzondere situaties. Een aantal maatschappelijke organisaties in de gemeente Goirle zorgt ervoor dat de cadeaus op de juiste plaats terecht komen.

Vanaf maandag 8 december tot en met vrijdag 19 december kunnen inwoners kerstgeschenken onder de kerstboom in de hal van het gemeentehuis leggen. Deze komt ten goede aan kinderen en volwassenen uit de gemeente Goirle, die een attentie met de feestdagen goed kunnen gebruiken.

Wat voor cadeautjes en hoe geeft u ze af?
• Speelgoed (zo goed als nieuw), verzorgingsproducten (zeepjes en dergelijke), nuttige, handige of leuke dingen, kerstpakketten. Geen bederfelijk voedsel! Geen tweedehandse kleding of schoeisel.
• Graag het cadeautje inpakken en erop schrijven voor welke leeftijdsgroep het geschikt is. Denk aan omschrijving als jongen/meisje of man/vrouw en leeftijdscategorie.

Het ingepakte cadeau kunt u op maandag, woensdag en donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur; dinsdag tot 19.00 uur en vrijdag tot 12.30 uur onder de kerstboom leggen in de hal van het gemeentehuis.