Stralende maanden op het Koningsschild / van Hogendorpplein!

Wat is mooier dan het huidige jaar stralend afsluiten en het nieuwe jaar tegemoet gaan? Dat is wat Bart van Rooij (manager Albert Heijn Koningsschild) & Mariet van Beurden –Wevers (eigenaresse vanBeurden health & beauty) zich een aantal weken geleden afvroegen. Een mooie reden om eens samen te gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken om dat hun klanten deze maanden op een gezamenlijke manier te bieden.

Zoals vele weten is vanBeurden health & beauty specialist in de beauty branche. Al jaren lang een begrip in Goirle, waarin vanBeurden al snel gekoppeld wordt aan beauty in de breedste zin van het woord. In hun nieuwste concept aan het winkelplein Koningsschild bieden zij verschillende luxe gezichtsbehandelingen, ontspannende massages, professionele begeleiding in de TMF warmte cabines voor figuurcorrectie, visagie demo’s en natuurlijk uitgebreide manicure & pedicure behandelingen in de indrukwekkende hand & feet Spa. Naast dit alles zijn zij ook de grootste zonnestudio in de omgeving. Zes prachtige en moderne zonnebanken staan letterlijk te stralen in dit beauty totaal concept waar men dagelijks van 09:00 – 21:00 uur terecht kan en op zaterdag tot 18:00uur.
Omdat de December maand vaak een van de kostbaarste maanden van het jaar is kwamen zij al snel op het idee voor hun spectaculaire aktie.
Bij aanschaf van al uw boodschappen bij Albert Heijn van Hogendorpplein van 1 december t/m 31 december 2014 spaart u bij elke €10 een speciale zegel. Wanneer de spaarkaart vol is mag u deze bij vanBeurden health & beauty tot 31 januari 2015 inleveren en ontvangt u maar liefst 50% korting op een “beauty” behandeling naar keuze. “Op deze manier proberen we al onze klanten letterlijk te laten stralen”, vertellen beide collega’s trots.