Goirlese wereldwinkel voor de 20e keer in Rielse kerk

A.s. Zondag 30 november, de eerste zondag van de Advent, is de wereldwinkel uit Goirle weer in onze kerk. Voor die gelegenheid hebben we weer een mooi assortiment artikelen uitgezocht en willen het graag aan u laten zien. Het is weer heel divers, met vooral voor de kleintjes mooi houten speelgoed, spaarpotjes, legpuzzels, iets voor in de schoen. Maar ook prachtige schalen uit Thailand, beeldjes uit Peru, hele mooi kerststallen van groot tot piepklein, sjieke halssnoeren, kom en bekijk al dit moois het is de moeite waard!
En natuurlijk niet weg te denken de koffie, thee, koekjes, chocolade en de smeerbare honing, geen geknel, zo op de boterham. Prachtige wijnen rood, wit of rosé, U zegt het maar, neem een flesje extra voor de feestdagen, ook mooie kerstkaarten en allemaal Fair Trade!

Fair Trade zijn producten die worden verbouwd of gemaakt door producenten die daar een eerlijke prijs voor krijgen. Ook zijn de omstandigheden waaronder ze werken menswaardig. Dus zonder kinderarbeid en met aandacht voor milieuvriendelijke productieprocessen. Op deze manier koopt U een goed product en helpt u mensen ginds aan een beter bestaan.

En omdat we voor de 20ste keer in de kerk staan willen wij iets bijzonders doen nl. een loterij. Iedereen die aankopen doet krijgt een lot, we hebben prachtige prijzen, en de winnaars worden binnen 10 dagen bekend gemaakt middels het Goirles Belang en op het prikbord in het kerkportaal.
Graag nodigen wij U uit voor of na de viering. Wij zijn er klaar voor U te ontvangen onder het genot van een (h)eerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers!

Graag tot Zondag
Namens de werkgroep Diaconie
R. van Rie