Aangenaam kennis te maken…

Nico de Beer Reclame Adviesbureau:
Aandacht voor mensen is essentieel!


Als je de namen Ine & Nico de Beer hoort vallen, dan dwalen onmiddellijk je gedachten af naar hun schitterende fotozaak, eens gevestigd aan de Bergstraat, pal tegen over Havep. Dat beeld is diep geworteld. Al geruime tijd terug hebben Ine en Nico ‘Primeur Fotografie’ van de hand gedaan. Hoewel Vadertje Drees al meerdere jaren hen sponsort, bleven zij desondanks in hart en nieren ondernemers. Vooral Nico kan het niet laten. Met instemming van Ine startte Nico enkele jaren terug een nieuw bedrijf. Het luistert naar de naam ‘Nico de Beer Reclame & Advies’ en is gevestigd aan de Lange Voren 5 in Riel.

Nico en Ine hebben de afgelopen decennia ongelooflijk veel kennis en ervaring opgedaan. Het zou ‘sund’ zijn, indien dit allemaal verloren zou gaan: dacht Nico. Door zijn gedrevenheid, zijn sociaal hart en overtuigingsdrang wilde hij die ten diensten stellen, natuurlijk aan de ondernemerswereld van Goirle en Riel. Iedere ambitieuze ondernemer kan een beroep op hem doen.
“Ik wil dolgraag mensen helpen, in het bijzonder startende ondernemers. Ik wil hen leren, waarom persoonlijke aandacht in woord en daad op alle niveaus zo belangrijk is. Dat betreft dus niet alleen de klantenkring, maar ook het eigen personeel en de collega’s. Dit bevordert de samenhang van de totale onderneming waar de klant, niet helemaal onbelangrijk, dus ook deel van uitmaakt. Door de dynamiek van het ondernemerschap, ben je snel geneigd die essentie uit het oog te verliezen. Pas als de naam van het bedrijf door de klant wordt uitgedragen, is er sprake van mond- tot mondreclame. Dat oordeel is eerlijk en altijd gemeend. Betere reclame kun je je niet wensen”.
Naast advisering is reclamemaken de 2e dienst van ‘Nico de Beer Reclame & Advies’. Acquisitie is Nico op het lijf geschreven, ingebakken als een tweede natuur. Tot in de finesses weet hij zijn toehoorders uit te leggen, hoe je klanten moet werven en een product aan de man moet brengen. Meer dan 40 jaar ervaring en zijn niet geringe ondernemerstalent liggen hieraan ten grondslag.
Ook heeft Nico een indrukwekkend netwerk opgebouwd. Naast zijn werk als fotograaf, bewoog hij zich in alle geledingen van de Gôolse en Rielse samenleving. In de zaalvoetbalwereld was hij b.v. tientallen jaren actief als speler en als bestuurder. Hij was tevens oprichter van De Kennismaker. Zijn kerfstok toont nog veel meer streepjes. Klanten kunnen onvoorwaardelijk een beroep doen op zijn zorgvuldig opgebouwd netwerk.

Ondanks, maar misschien wel dankzij, zijn leeftijd heeft Nico nog veel plezier in zijn werk. Hij is daarbij uitermate gelukkig met zijn Ine. Die steunt hem al vele jaren door dik en dun. Geslaagde ondernemers waren zij en nog steeds. Oprechtheid, vakmanschap en trouw aan de eigen beginselen zijn hun voornaamste troeven. De Kennismaker wenst Ine en Nico nog vele mooie ondernemersjaren toe.

Voor meer informatie:
Nico de Beer Reclame & Advies
Lange Voren 5
5133 TM Riel
T: 013-518 2376
M: 06-5491 0310
E: fotonico@home.nl De Kennismaker

op de foto: Nico de Beer koestert zijn betrokkenheid bij het relatiegeschenk Gôols Ambacht, de rubriek “Aangenaam kennis te maken…” en de reclame-pagina “Beter uit..in Riel”.