Arie Koorevaar en Leo van der Linden benoemd tot ereleden van VC Redkey Goirle

Tijdens de algemene ledenvergadering van 13 november 2014 heeft het bestuur van VC Redkey Goirle voor het eerst sinds zijn oprichting in 1972 ereleden voorgedragen. De algemene ledenvergadering heeft er vervolgens unaniem mee ingestemd om de heren Arie Koorevaar en Leo van der Linden in te stellen als ereleden van VC Redkey Goirle. Beide heren hebben, hetzij in andere rollen, bijgedragen aan ontwikkeling van de volleybalsport in Goirle.

Arie Koorevaar is een man die al 31 jaar bij de vereniging betrokken is. Hij heeft veel verschillende zaken gedaan bij en voor de vereniging. Een korte opsomming: speler, supporter, bestuurslid, commissielid sponsorzaken, hoofdsponsor, subsponsor en daarnaast heeft hij vanuit het stichtingsbestuur een heel grote rol gespeeld bij de samenwerking met de andere verenigingen binnen sportcomplex De Wissel. De laatste jaren manifesteert hij zich voornamelijk als supporter op de woensdag en de zaterdag en is hij geïnteresseerd in het wel en wee van álle teams binnen de vereniging. En daar waar velen van zijn generatiegenoten de club op een goed moment achter zich hebben gelaten, blijft hij trouw seizoen in en seizoen uit van de partij.

Leo van der Linden daarentegen is verrassend genoeg nooit als speler actief geweest voor de verenging en heeft nooit officieel in het bestuur gezeten. Maar dat is dan ook alles wat hij NIET heeft gedaan.
Hij heeft meer dan 10 jaar lang het eerste herenteam van de vereniging getraind en heeft dat team van de eerste klasse naar de top van de tweede divisie geleid. Hij was een teamsmeder pur sang. Hand- en spandiensten waren hem nooit te veel. Hij zorgde voor de ballen, floot wedstrijden als er geen scheidsrechter was, zorgde voor een nette sporthal, nam trainingen over daar waar nodig, heeft ooit in al die tijd één wedstrijd van zijn Heren 1 moeten missen, verder altijd aanwezig en is talloze malen kampioen geworden en gepromoveerd. Zelfs nu nog verzorgt hij de trainingen van Dames 2, is hij coach en trainer van Heren 2 en verzorgt hij nog diverse hand- en spandiensten.

Het bestuur en de leden van VC Redkey Goirle willen hierbij beide heren hartelijke bedanken voor alles wat ze voor de club doen en gedaan hebben.

vlnr Leo van der Linden, Renzo Borrani en Arie Koorevaar tijdens de huldiging op 21 november vlnr Leo van der Linden, Renzo Borrani en Arie Koorevaar tijdens de huldiging op 21 november