Grim Vuijsters en Michel den Turk behalen diploma’s!

ingevoerd op 26-11-2014

Judo Trainer Grim Vuijsters heeft op zondag 23 november examen gedaan voor Judoleraar B en Trainer/Coach B. Voor beiden heeft hij een fantastisch examen laten zien aan een delegatie van de Judo Bond Nederland. De 3 examinatoren waren het unaniem over eens dat Grim zijn diploma meer dan verdient heeft. Grim mag met dit diploma nu ook judoka’s gaan opleiden en voordragen voor het behalen van de zwarte band.

Michel den Turk heeft eveneens examen gedaan en is geslaagd voor het onderdeel Trainer/Coach B. Hiermee mag hij judoka’s coachen op de grotere nationale en internationale toernooien.

Mooi om te vermelden is, dat Jan de Rooij sr. is als trajectbegeleider en mede-opleider aanwezig geweest bij dit examen.

Om het examen te kunnen doen, was het nodig, dat de examenkandidaten een klasje van judoka’s lesgaven. Graag willen Grim en Michel de judoka’s van Sportcentrum Jan de Rooy bedanken voor hun inzet tijdens het examen! “Fijn om te zien, dat de Judo Family voor je klaar staat!”, aldus Grim Vuijsters.

Wij feliciteren beide Judotrainers van Sportcentrum Jan de Rooy met dit resultaat en wij wensen hen veel lesgeef- en coachplezier!
Grim Vuijsters Grim Vuijsters
Michel den Turk Michel den Turk