G.S.B.W. Nieuws

Grote nederlaag GSBW

Vandaag stond de wedstrijd tegen de nr. 7 van de ranglijst SCO / TOFS op het programma. Trainer Cemal Yilmaz begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Benny Vermeer, Michael Tschmarke, Koen Kuijten, Dave Tierie, Wesley van Gestel, Luke Vrinds, Mourad Boutaibi, Niek Nihot, Dave Welten, Robin Vugts en Jasper van Nunen.
Op de bank zaten 3 A-jeugd spelers: Rick Kuijpers, Willem Visser en Sander Schell en Daan Sprengers als reservekeeper.
Al in de 4e minuut viel de 1e gele kaart van de wedstrijd te noteren. Na een overtreding op Luke kreeg Gokhan Demir geel. In de 6e minuut was er de 1e kans voor SCO. Na een lange bal kreeg Nick van Kolck een redelijk vrije schietkans. Het schot werd door Benny bekwaam gekeerd.
In de 16e minuut viel de 1-0 te noteren. Vanuit een kluts kreeg Nick van Kolck de bal op het middenveld gelukkig mee waardoor hij alleen richting Benny kon lopen. Op het hobbelige en slechte veld kreeg hij de bal enigszins verrassend voorbij Benny en kon simpel binnen tikken.
4 minuten later kwam GSBW op 1-1. Een vrije trap, na hands, werd door Robin vanaf ongeveer 25m prima, via de onderkant van de lat, in de kruising geschoten. In de 25e minuut kwam GSBW weer op een achterstand te staan. Na een onderschepping op het middenveld kon Kevin van Gool ongehinderd richting Benny opstomen. Vanaf rechts liet hij deze kansloos met een schuiver in de verste hoek.
In de 39e minuut had Benny nog een prima redding in huis. Met de voet bracht hij redding op een inzet van de fysiek sterke spits van SCO.
Op slag van rust werd het ook nog 3-1. De aanvoerder van SCO zette met een bekeken kopbal Nick van Kolck alleen voor Benny. Met een simpele schuiver liet hij deze kansloos. In blessuretijd van de 1e helft werd het dan ook nog 4-1. Na een aanval over links kon Nick van Kolck zijn 3e doelpunt, en dus een zuivere hattrick, laten noteren. GSBW liet de tegenstander te gemakkelijk combineren en gaf te veel ruimte weg. Ook in balbezit leverde men deze te gemakkelijk weer in bij de tegenstander.
De 2e helft werd met dezelfde 11 begonnen.
In de 50e minuut was er een goede kans voor Dave W. Uit een vrije trap van rechts door Robin ging de inzet van Dave, via een tegenstander, maar net over. De daaropvolgende corner werd door Koen net over gekopt.
3 minuten later werd het door Ozcan Ozkaya 5-1. Hij werd door Kevin van Gool op maat aangespeeld en kon simpel scoren.
Weer 3 minuten later werd het dan ook nog 6-1. Na een combinatie door het centrum kon Gokhan Demir de bal vanuit de draai in de rechter benedenhoek schuiven.
In de 68e minuut werd het ook nog 7-1. Floriaan van Wijnen zag Benny iets te ver voor zijn doel staan en vanaf het middenveld schoot hij de bal prima over Benny in het doel. 5 minuten voor het einde van de wedstrijd werd het dan ook nog 8-1. Vanuit een voorzet vanaf rechts kon Jordy van Wijnen ongehinderd binnen koppen. Ondanks de grote nederlaag kregen de spelers na afloop van de wedstrijd toch een compliment van de scheidsrechter wegens het sportieve spel.

Afgelopen maandag had onze hoofdtrainer aan het bestuur te kennen gegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen als trainer bij GSBW en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging (club).

Volgende week spelen we thuis tegen Terheijden.

De Molenbanden sponsort G-teams GSBW
Afgelopen zaterdag tekende dhr. Hans Meijer van de Molenbanden officieel het sponsorcontract dat hem en zijn bedrijf de Molenbanden voor 3 jaar shirtsponsor maakt van de 3 jeugd G-teams van GSBW. Alle teams werden door het bedrijf ook nog eens voorzien van mooie trainingspakken.
De Molen Banden, met vestigingen in Reek en Son, bestaat al meer dan 55 jaar en is gespecialiseerd in de levering en montage van banden en velgen voor o.a. vrachtwagens, tractoren, landbouwvoertuigen en grondverzetmachines. Tevens produceren en vermaken wij wielen in eigen beheer voor grondverzet- en landbouwtoepassingen en kunnen banden op elke gewenste locatie worden gemonteerd door een eigen team van servicemonteurs.

Cemal Yilmaz bezig aan laatste seizoen bij GSBW
GSBW hoofdtrainer Cemal Yilmaz en het bestuur van GSBW hebben afgelopen week in goed overleg besloten om ieder zijn weegs te gaan na afloop van dit seizoen. De Blauwwitten hebben het op dit moment zeer moeilijk in de competitie, echter deze resultaten hebben niets met dit besluit te maken.

Zin in voetbal?
Dan bent U bij GSBW aan het goede adres. Voetbal is de mooiste sport die er is en bij GSBW vindt U alle ingrediënten om daar met volle teugen van te kunnen genieten. De vereniging hanteert het POP-principe, Plezier, Ontwikkeling en Prestatie en dan ook precies in die volgorde.
Vanaf 4 jaar kan men al bij GSBW terecht. Tweewekelijks op zaterdag morgen wordt voor de 4- en 5-jarigen een zogeheten kabouteruurtje gehouden. Op speelse wijze wordt aan deze jonge kinderen de eerste beginselen van het voetballen bij gebracht. Voor meer informatie over het kaboutervoetbal kunt U terecht bij Ingrid van Loon (013-534 02 74). Email: ingridvloon@home.nl.
Voor de wat oudere jeugd, zowel jongens als meisjes, wordt er elke zaterdag een competitiewedstrijd afgewerkt. Alle jeugdteams worden begeleid door bekwame jeugdleiders en – trainers. Onze jeugdcoördinatoren Leendert(technische), Jo (algemene) , de leeftijdcoördinatoren en de jeugdcommissie zorgen voor de juiste technische en tactische aansturingen binnen de jeugdafdeling.
Sinds enkele jaren beschikt de vereniging ook over een G-afdeling. We zijn begonnen met 1 jeugdteam en ondertussen nemen nu al 3 teams aan de competitie deel.. Teams waarin kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap toch lekker kunnen ballen.
Naast het voetbal organiseert de vereniging allerlei nevenactiviteiten die er voor zorgen dat er een gezellige sfeer binnen de vereniging ontstaat. Zo gaan we met de jeugd op kamp, hebben we elk jaar een speciale zaterdag met ouder-kind-voetbal en een BBQ. Verder streeft de activiteitencommissie er naar om regelmatig een leuke activiteit op vrijdagavond te organiseren. Deelname is natuurlijk geheel vrijblijvend.
De vereniging is ook enorm trots op het grote internationale jeugdtoernooi dat al bijna 20 jaar georganiseerd wordt: de GSBW Eastercup. Een toernooi voor B, C en D-junioren met Pasen, waarin 80 tot 90% van de teams uit het buitenland komt.
Ook organiseert de vereniging al ruim 30 jaar het Henk Elands schoolminipuptoernooi voor de groepen1 t/m 4 van de Goirlese basisscholen.
Heeft U interesse of wilt U meer weten over de vereniging neemt dan een kijkje op onze website: www.gsbw.nl. U kunt daar dan ook de juiste personen voor uw evt. vragen vinden, mocht U die niet kunnen vinden, dan kunt u altijd met uw vragen bij onze secretaris Harrie de Wit (013-5346977) terecht.

Woensdag 3 december geen training F pupillen
i.v.m. met de sinterklaasmiddag die tot 17 uur duurt is er op woensdag 3 december geen training voor onze F pupillen

Hans Meijer van De Molenbanden Hans Meijer van De Molenbanden
Cemal Yilmaz Cemal Yilmaz