V.O.A.B.

ingevoerd op 26-11-2014

Overtuigende zege VOAB 1 op laagvlieger Oosterhout 1 (5 – 1)
Casper van Beers maakte zelf drie doelpunten en was met twee assists betrokken bij de andere twee, gemaakt door Walter Neeft en Stijn van Laarhoven.
In de eerste helft bakte Oosterhout er vrij weinig van en kon VOAB vrij gemakkelijk uitlopen tot een voorsprong van 3 – 0.
In de tweede helft bood de bezoekende ploeg meer weerstand en kreeg Oosterhout enkele kansen waarvan er één werd benut.
Al in de 7e minuut was er kans van Maarten Immink, die zijn inzet – na een voorzet van Walter Neeft – nog net door de keeper zag gestopt ten koste van de eerste hoekschop voor VOAB. In de rebound van de afgeslagen corner knalde Laurens van de Nouweland naast.
In de 11e minuut zette VOAB een goede aanval op waarbij Maarten en Casper betrokken waren. Casper legde de bal terug op Walter Neeft die beheerst de 1 – 0 aantekende. In de 13e minuut leverde Maarten een goede voorzet af over rechts. Keeper Ramon Everduin kon de bal net voor het hoofd van Stijn wegplukken. Een minuut later werd een soloactie van Stijn op links tot hoekschop verwerkt. In de rebound schoot Niels van Antwerpen over. Dezelfde Niels zag zijn vrije trap in de 19e minuut gekeerd dor keeper Everduin. Drie minuten later kon de keeper een schot van Casper nog net met de voet keren. Casper maakte in de 24e minuut een beauty van een doelpunt. Hij krulde de bal op aangeven van Maarten knap in de rechter bovenhoek (2 – 0).VOAB bleef druk houden op het doel van Oosterhout. Na een dik half uur spelen schoot Walter uit een pass op maat van Niels net over.
Casper trok er in de 41e minuut alleen van door en slalomde door de verdediging en scoorde de 3 – 0.
Pas op slag van rust had een speler van Oosterhout een echte kans, die echter net naast werd geschoten.

Na de thee was Oosterhout iets aanvallender dan in de eerste helft. Dat leidde zowaar tot een penalty, die werd veroorzaakt door keeper Jeffrey van Gestel. Jeffrey stopte de inzet van Stijn Biemans maar was volgens de scheidsrechter te vroeg uit zijn doel gekomen. De tweede kans voor Biemans werd door Jeffrey opnieuw gestopt. Dezelfde Biemans had na een uur spelen een andere kans om te scoren maar het lukte hem niet. Kort daarna scoorde Yeswidum Gire onverwacht uit een vrije trap de 3 – 1.
Maar al vier minuten later speelde Casper Maarten aan die droog uithaalde. De bal werd onderweg nog net aangetikt door Stijn, die daarmee de 4 – 1 scoorde.
Maarten scoorde in de 68e minuut maar zijn goal werd tot zijn onbegrip afgefloten.
Casper had nog enkele scoringskansen maar hij slaagde er pas in de 88e minuut in om – na een lepe assist van Thijs van de Lisdonk – de eindstand op 5 – 1 te zetten.

Eind november incasso contributie 1e halfjaar 2015
S.V. V.O.A.B. incasseert de contributie voor het lidmaatschap met de Europese variant van de Nederlandse incasso: de Euro-incasso.
U herkent onze incasso aan de volgende gegevens:
Ons incassant ID is: NL46ZZZ180170230000
Uw machtigingskenmerk: dit is uw lidnummer
Omschrijving: Contributie SV VOAB 1e halfjaar 2015

Het bedrag van de contributie bedraagt m.i.v. 1 januari 2015 voor pupillen €78,50, junioren € 81,00, senioren € 100,00 en voor rustende leden € 33,00 per halfjaar.
Bij nieuwe leden wordt voor het kledingfonds ook € 25,00 geïncasseerd.
Wij schrijven dit bedrag eind november (week 48) van uw rekening af.
Heeft u vragen over deze incasso? Neem dan contact op met Eli van den Hout ledenadministratie@voab.nl of bel 013-5345165.

Mokken en posters op te halen
Op zaterdag 29 november zijn de mokken en posters van de actie m.b.t. voetbalplaatjes op te halen.
Je kunt ze ophalen bij het wedstrijdsecretariaat van 07:30 - 12:30 uur, Joke Tolboom is aanwezig.

Onderling mix toernooi voor junioren en D jeugd op zaterdag 3 januari 2015.
Op zaterdag 3 januari organiseren we weer ons jaarlijks toernooi op het kunstgras van VOAB. Dit is weer het terugkerende onderlinge toernooi, waarbij alle teams door elkaar gehutseld worden, per leeftijdscategorie.
Het toernooi wordt georganiseerd voor de A, B, C, D, MA1 en MC1.
Het verzoek aan de spelers om je voor 10 december in te schrijven bij je eigen leider, die deze dan verder communiceren met desbetreffende coördinator.
De tijden en speelschema’s zullen zo snel mogelijk na 10 december (aan de hand van de inschrijvingen) bekend worden gemaakt via de site.
De D-jeugd start in het begin van de ochtend. De MA1 en MC1 starten eind van de ochtend.
De C-jeugd in de loop van de middag. De A- en B-jeugd eind van de middag.
Voor verdere vragen: anitaenmarc@hetnet.nl.

Rechtgezet
Vorige week stond de verkeerde foto bij ‘VOAB maakt kennis met …Sem van Rijswijk. Met het aanbieden van excuses wordt dit hieronder rechtgezet.

Ik met vriendjes voetbal.

Trainer(s) gezocht voor de mini’s (4 en 5 jarigen)
Voor de 4 en 5 jarigen mini’s zoeken we nog per direct een tweetal trainers voor de woensdagmiddag. Ze trainen van 15.30 tot 16.30. De aanmeldingen voor mini-voetbal blijven bij VOAB binnenstromen.
Ook iemand uit de A- of B-jeugd is van harte welkom om te komen helpen. Vanwege de vele kinderen uit 2009 en 2010 zoeken we per direct extra trainers.
Voor reacties graag contact op nemen met Marc de Brouwer 06 12 82 30 72 of anitaenmarc@hetnet.nl.

Succesvol weekend voor alle acht selectieteams
De acht selectie teams zijn: F1, E1, D1, C1, B1, A1, S1 en S2. Zij scoorden samen 29 keer en kregen slechts 8 doelpunten tegen. De A1-junioren en de E2-pupillen speelden gelijk, de andere teams wonnen allemaal. De C1-junioren waren het best op schot. Het team won met 7 – 0.

Rutger Zoontjes debuteert in VOAB 1
Met een invalbeurt debuteerde Rutger Zoontjes (20) in het eerste elftal van VOAB. Hij viel laat in de wedstrijd tegen Oosterhout 1 in en ging er met zijn geweldige snelheid een paar keer op rechts vandoor. Rutger speelt in VOAB 2.

VOAB 2 - Gilze 2 uitslag 4-2
Na één minuut was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. VOAB sprong als het ware uit de startblokken, Simon scoorde 2 x binnen een minuut en had daarna nog kansen om de hattrick te voltooien. Helaas lukte dat niet.
Twee onzorgvuldige passes zorgden ervoor dat Gilze nog even aan een stuntje mocht denken. Het veldspel van VOAB was echter bijzonder sterk en goed verzorgd. Dit resulteerde in de eindstand 4-2.
Volgende week de derby van Goirle GSBW 2 - VOAB 2, aanvang 12.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Sponsor van de week
OJW-Advocaten

Onze filosofie
Al vanaf de oprichting van ons kantoor is de doelstelling het bieden van hoogwaardige juridisch dienstverlening zonder nonsens en tegen scherpe tarieven. Het werken naar een oplossing en het meedenken met de cliënt staan voorop in plaats van het denken in juridische beperkingen.
Voor vrijwel al uw juridische zaken en adviezen in de regio Tilburg of daarbuiten kunt u als particulier of ondernemer bij OJW-Advocaten terecht. De advocaten, werkzaam in ons kantoor, hebben niet alleen veel kennis opgedaan in de praktijk, maar hebben elk hun eigen specialisatie op uiteenlopende rechtsgebieden.
Voor rechtsproblemen met verwikkelingen in Nederland en België werken wij samen met Paul van Rompaey Advocatenkantoor te Westerlo en Antwerpen, voorts beschikken wij (zonodig) over vaste fiscale en administratieve partners alsmede deurwaarders- en notariskantoren.