Aangenaam kennis te maken…

Roland Otten RoOt-events:

De kunst van de herinnering
is de kunst van de aandacht.


Het citaat van de Engelse schrijver Samuel Johnson; “De kunst van de herinnering is de kunst van de aandacht”, heeft inhoudelijk zoveel impact en overeenkomst met RoOt-events van Roland Otten (42), dat de Goirlenaar deze uiting als een zeer ge-paste bedrijfs-slogan gebruikt.
(RoOt staat voor Roland Otten.)


Roland runt al weer zo’n zeven jaar met veel passie zijn evenementenbureau van uit zijn thuisbasis aan de Van Limburg Stirumstraat 16 in Goirle. Zijn wapenfeiten zijn vooral het organiseren, perfectioneren en het ontzorgen tijdens evenementen ten behoeve van particulieren en het bedrijfsleven. “Graag ga ik in overleg met belang-stellenden om hun wensen waar te maken. Desgewenst regel ik “alles”, maar het spreekt voor zich, dat ik ook ondersteunend werk kan verrichten. Zonder overhead-kosten kan ik een prijsvriendelijke offerte maken. Op mijn website www.rootevents.nl staan de talloze mogelijkheden om een geslaagd feest, beurs of ander evenement te organiseren”.

“Aanvankelijk studeerde ik technische vakken, maar dat schoot niet op. Regelwerk, wat ik al jaren als vrijwilligerswerk deed bij scouting, jeugd-vakantiewerk en bar ’t Kelderke, was beter aan mij besteed. Als mede oprichter van jongerencarnaval “ut Fruttersfist”, waren we apetrots dat we zo’n 1500 bezoekers konden verwelkomen! Trouwens ook het werk bij het recreatiepark de Beekse Bergen was op mijn lijf geschreven”. Nu RoOt-events steeds meer bekendheid geniet, gaat mijn jongensdroom in vervulling. Het is geweldig mensen te ontlasten en alles van achter de schermen te mogen regelen. Als zij genieten, geniet ik ook!”

RoOt-events maakt van ieder evenement iets bijzonders
De know-how van RoOt-events is heel divers.
Of het nu gaat om een baby-borrel, thema-feest, bruiloft, jubileum, receptie, tuin-of buurt-feest, u kunt onbezorgd genieten, want Roland regelt het allemaal. Zijn vakmanschap en creativiteit, garanderen een geslaagd feest zonder zorgen. Alles wordt tot in de puntjes georganiseerd en gecheckt.
Uiteraard geldt dat ook voor bedrijfsfeesten, teambuilding en andere festiviteiten.
Betreffende entertainment weet Roland Otten ook van de hoed en de rand. Hij is erg thuis in het wereldje van Sinterklaas, Kerst-activiteiten en seizoensgebonden activiteiten. Het spreekt vanzelf dat drive - in disco, goochelaars, troubadours, straattoneel, zang,- en muziek-artiesten ook via RoOt-events in te huren zijn.
Tijdens de Moonlight Shopping in Goirle is RoOts-events nadrukkelijk vertegenwoordigd.

Voor info: RoOt-events, Roland Otten,
E roland@rootevents.nl 06 422 286 16 www.rootevents.nl
De Kennismaker