Sinterklaas op bezoek in jongerencentrum Mainframe

Het heerlijke avondje komt er weer aan,want Sint en Piet komen weer naar Nederland! En dit jaar brengen ze op zondag 23 november ook een bezoekje aan jongerencentrum Mainframe. Natuurlijk vinden wij dat een hele eer en we zijn daar dan ook heel erg blij mee!

Een bezoek van Sint en Piet, dat is heel bijzonder en gebeurt niet elke dag. We willen daar wel een groot feest van maken! We nodigen dan ook alle kinderen van groep 1 tot en met 4 uit Goirle en Riel uit om er een heel speciale middag voor Sinterklaas van te maken!

Op Zondagmiddag 23 november van 14.00u tot 16.00u vieren we daarom Het Grote Sinterklaasfeest in Mainframe. We spelen op deze middag heel veel leuke spelletjes, zingen alle sinterklaasliedjes en knabbelen daarbij lekker pepernoten en speculaas. En natuurlijk heeft Sinterklaas voor elk kind een leuke verrassing meegebracht!

Als je mee wilt komen spelen moet je wel even inschrijven, zodat Sint weet hoeveel kindjes er komen. Dat kan tot 21 november door een mail te sturen met daarin je naam, adres en leeftijd en je school en groep naar:
anitalemmers@mainframe101.nl. De kosten zijn 2 euro per kind.

De ingang van het grote Sinterklaasfeest is via de groene poort aan de Thomas van Diessenstraat in Goirle (tegenover CC Jan van Besouw)