Flink Goirles aandeel in Adventsconcert van ZNK

ingevoerd op 18-11-2014

Het Zuid Nederlands Kamerkoor geeft op de eerste zondag van december een adventsconcert in de Heikese kerk (St. Dyonisius) aan de Schouwburgring in Tilburg. Het concert begint om 15.00 uur en duurt een kleine anderhalf uur. Op het programma staan de Ceremony of Carols van Benjamin Britten, The Holy Child van Horatio Parker en Seraphinse Tonghe van Kees Schoonenbeek.

Vier van de koorleden komen uit Goirle: sopraan Rita Verstraten, de alten Dinie Sperber en Juul Ausems en bas Léon van Dam. Daarnaast werkt de Goirlese organist/pianist Rob Nederlof mee aan het concert.
Dinie Sperber zegt over de uitvoering: “We zingen onder meer de hoopvolle, uitbundige muziek van Parker en Britten. Naast bariton Bruno De Jonghe en harpiste Antoinette Rath werkt ook de sopraan Evelyne Bohen mee aan het concert die een prachtige stem heeft!”.
De Goirlese koorleden van het ZNK zien na een gedegen voorbereiding uit naar het concert en nodigen hun dorpsgenoten van harte uit om erbij aanwezig te zijn. De toegangsprijs bedraagt €15.00. U kunt kaarten bestellen via de website www.zuidnederlandskamerkoor.nl, via de koorleden of een kaartje kopen aan de kerk.