G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 18-11-2014

Maaike Elands 25 jaar lid GSBW
Afgelopen vrijdagavond, tijdens de drukbezochte vrijwilligersavond, werd Maaike Elands gehuldigd i.v.m. haar 25 jarig lidmaatschap. Maaike kreeg van huis uit GSBW met de paplepel ingegoten. Al op 2-jarige leeftijd ging ze met haar ouders mee op het GSBW jeugdkamp. Ze was de eerste dame bij GSBW die een plaatsje wist te veroveren in het Nederlands elftal.

GSBW vrijwilligersavond goed bezocht
De vrijwilligersavond, afgelopen vrijdagavond, was erg gezellig. Veel vrijwilligers kwamen, al dan niet met partner, op deze feestelijke avond af. Onder het genot van een drankje en een heerlijk hapje werden de (voetbal)ervaringen uitgewisseld. Een goed stukje muziek zorgde er voor dat er tot in de vroege nacht op een sfeervolle maner door gefeest werd.

Pupil van de week
Vorige week was ik pupil van de week bij GSBW Goirle, ik heb heel veel leuke dingen mogen doen vandaag.
Ik mag de hele dag mee doen met GSBW 1, de wedstrijd bespreken in de team kamer, mee omkleden en zelfs mee trainen! Dat vond ik super leuk en na de training ging ik met de spelers het veld op. Om de wedstrijd te beginnen mocht ik na de tos even het spel openen door een goal proberen te maken bij de tegenpartij Zundert. En ja hoor het is gelukt ik heb gescoord.
Daarna heb ik op de spelersbank in de dug-out gezeten en heel de wedstrijd gekeken jammer maar helaas met 4-1 verloren, hadden ze mijn goal er nu maar bij gerekend he?
Na dit alles heb ik heerlijke hapjes in de bestuurskamer gehad en wel 2 glazen cola! En tot slot een pupil van de week T-shirt en een bal waar alle handtekeningen van GSBW 1 op staan daar ben ik super blij mee en erg trots op dat ik dit maandag meteen mee naar school ga nemen en aan mijn vriendjes laat zien.
Bedankt voor de super leuke dag.

Update inleveren lijsten speculaasactie
Mocht je je bestellijst nog niet hebben ingeleverd, dan kun je dit nog de gehele week doen. Op trainingsavonden kun je ze afgeven achter de bar en op zaterdag 22 november in de jeugdcommissieruimte, uiteraard inclusief het geld. Daarna is inleveren niet meer mogelijk, omdat we op maandag 24 november de speculaas al willen uitleveren.
We hopen op jullie medewerking.

Prins Ronald en jeugdprins Trevin
Prins Trevin is onze Nieuwe jeugdprins van het Uilennest. Hij zal worden bijgestaan door adjudante Naomi tijdens het carnavalsfeest. Prins Ronald en Adjudant John maken de leiding over het Uilennest tijdens carnaval kompleet

Pietenvoetbal
Voor al onze E jeugdleden staat het traditionele Pieten voetbal gepland op vrijdag 28 November as. Graag iedereen (inclusief leiders/trainers) aanwezig om 18.30 uur. Aanvang: 19.00 uur. We gaan van start met een spellen circuit en sluiten af met het traditionele wedstrijd van de kinderen en de Zwarte Pieten. Aansluitend gaan we gezellig naar de kantine, met wie weet nog een verrassing?!?
Indien je toch onverhoopt niet kunt: afmelden bij je eigen leider

Sinterklaasfeest
Sinterklaas en een aantal zwarte Pieten hebben ons laten weten, dat ze ondanks hun drukke agenda toch nog een gaatje hebben gevonden, om bij ons bij vv GSBW een bezoekje te komen brengen. Dit bezoekje is speciaal voor al onze F-leden, kindjes die lid zijn, maar nog niet voetballen, en de Kabouters die zich bij Ingrid van Loon hebben opgegeven. Evt broertjes en/of zusjes die mee willen komen, zijn natuurlijk ook van harte welkom. Graag dit wel doorgeven aan één van de leden van de Activiteitencommissie. De ouders/verzorgers dienen dan wel zelf voor een cadeautje te zorgen en deze ingepakt en duidelijk voorzien van naam afgeven bij één van de onderstaande adressen.
Het Sinterklaas feest heeft een geheel andere opzet dan voorgaande jaren. Het belooft een actieve, gezellige middag te worden. Sinterklaas wordt op woensdag 3 December rond 15.00 uur verwacht. Einde van de middag rond 17.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. We vinden het wel respectvol om pas weer te gaan wanneer Sinterklaas afscheid genomen heeft.

Inleveradressen cadeautjes voor de evt meekomende broertjes/zusjes:
Lya Zagers: Den Brem 35, Goirle
of
Ingrid van Loon: Nieuwe Rielseweg 23 Goirle.

Sponsoring jeugdbordjes
Iedereen die meegedaan heeft aan de sponsoring van de jeugdbordjes; hiervoor onze dank, de opbrengst zal geheel ten goede komen voor onze jeugd. Volgend jaar rekenen wij wederom op uw steun!!!!
Maaike Elands Maaike Elands
Vrijwilligersavond Vrijwilligersavond
Pupil van de week Pupil van de week