LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 18-11-2014

20 en 27 november zeer interessante voorlichtingsbijeenkomsten over zaalhockey, mis ze niet!
In december gaat het zaalhockeyseizoen weer van start, ditmaal met 23 teams waarvan de meeste voor het eerst gaan zaalhockeyen. Veel nieuwe informatie dus. Als team komt er best wel wat op je af:
Zaalwacht regelen, scheidsrechters regelen, andere spelregels, andere technieken en speelwijze.
Om u zoveel mogelijk hierbij te helpen hebben wij 2 informatieavonden:

20 november: de spelregel informatieavond 20:30 uur in de Frankenhal
bestemd voor iedereen die zijn / haar team wil ondersteunen door een wedstrijd te leiden of zaalwacht te zijn. Uiteraard ook zeer geschikt voor de trainer/coaches.
Het wordt een interactieve avond met een filmpje, een Matrix en ook een aantal praktijkoefeningen.
- Aan de hand van een filmpje gaan we de belangrijkste spelregels doornemen en bespreken.
- Met een matrix geven we inzicht in de belangrijkste verschillen tussen zaalhockey en veldhockey
- Vervolgens gaan we de zaal in en een partijtje spelen voor wie wil. We leggen het spel dan regelmatig stil om zo op een dynamische manier de spelregels toe te lichten

27 november in het MHC paviljoen: trainer-coach avond 20:00 – 21:30 uur
Vooral voor alle trainers en coaches. Veel informatie over tactiek, techniek, opstelling, oefeningen etc. Deze avond zal gaan over een aantal belangrijke technische en tactische vaardigheden binnen het zaalhockeyen. Onder andere zal worden ingegaan op zaalhockey specifieke technische vaardigheden, hockeytaktisch in balbezit en in niet-balbezit, strafcorner aanvallend en verdedigend, oefenstof voor zaalhockeytrainingen.
Beide avonden zijn uiterst informatief en zeer de moeite van het bezoeken waard.
Met vriendelijke groet en tot de 20e en / of de 27e. Kijk ook op de site!
Commissie Zaalhockey en Commissie Hockeyplan

Vooraankondiging: sinterklaas (of liever gezegd een paar van zijn pieten) en de Kerst Inn!
Omdat de Pieten het vorig jaar zo gezellig vonden bij MHC Goirle hebben ze aan Sinterklaas gevraagd of ze ook dit jaar weer bij ons langs mochten komen. En weet je wat hij zei?
”Natuurlijk mag dat ! Er komen speciaal een aantal Pieten die in Spanje ook regelmatig hockeyen. Zij willen graag nog iets van de kinderen in Goirle leren. Ook vond hij de tekeningen die de kinderen voor hem gemaakt hadden erg mooi! Helaas kan Sinterklaas er zelf niet bij zijn want hij moest nog erg veel inkopen doen voor alle kinderen in Nederland. Dus op 22 november in de ochtend komen de hockeypieten bij ons op bezoek om te kijken naar al onze hockeyhelden op het veld. De kinderen van de Puppies en Funkey hebben al een speciale kleurplaat meegekregen. Verder is het voor iedereen toegankelijk, natuurlijk de spelende kinderen, maar ook uitspelend teams, broertjes en zusjes, etc. De pieten lopen het veld op en er mag van alles aan ze gevraagd worden!

Ook de kerstman komt, voor onze sponsoren, op 11 december.
Gezellig samenzijn, sfeervolle kerstmuziek een winters hapje en een lekker drankje. Om jullie te bedanken voor de steun van het afgelopen jaar willen al onze sponsoren graag uitnodigen op onze kerst inn in ons paviljoen. Nadere berichtgevingen hierover en een persoonlijke uitnodiging volgt nog.

MHC Goirle in 2015 35 jaar jong
In 2015 bestaat onze mooie vereniging 35 jaar. 35 jaar winnen, verliezen, feesten, scoren, pushen en aanmoedigen op en rond onze hockeyvelden.
We kunnen en willen deze mijlpaal natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
Ruim op tijd willen we ons voorbereiden. We nodigen oud leden, senioren, junioren, ouders van jeugdleden, vrijwilligers en alle betrokkenen uit om alvast mee te denken! Heb je goede ideeën of wil je betrokken worden? Meld je dan aan via bestuur@mhcgoirle.nl