Cadeaubonnen Centrum Goirle voor Patricia de Laat

ingevoerd op 29-10-2014

Het is al weer voor het derde achtereenvolgende jaar dat door Van der Aa & Belderok Accountants voor onze najaarspuzzel een weekhoofdprijs wordt geschonken, bestaande uit cadeaubonnen Centrum Goirle met een gezamenlijke waarde van liefst 200 euro. Daar zijn we hen uiteraard heel erkentelijk voor.

Als winnares van de eerste puzzelweek ontving Patricia de Laat uit Goirle afgelopen maandag deze cadeaubonnen uit handen van de heren Belderok en Van der Aa. Patricia doet al jaren mee aan de najaarspuzzel en dus ook dit jaar weer. Net teruggekeerd van een weekje vakantie boog zij zich afgelopen zaterdag samen met zoon Joris over de puzzel. “Erg makkelijk deze keer”, aldus Patricia. Op zaterdagavond werd de puzzel op het redactie-adres in de bus gegooid en een dag later werd Patricia verblijd met de mededeling dat ze de weekhoofdprijs had gewonnen. “Met de komende feestdagen in het vooruitzicht komen die cadeabonnen erg goed van pas, ik ben er dan ook erg blij mee”, aldus de gelukkige winnares.

Van der Aa & Belderok Accountants
Het kantoor van Van der Aa en Belderok Accountants, gevestigd aan de Dorpsstraat 2a in Goirle, staat onder leiding van Gerard van der Aa en Wim Belderok, beiden accountant-administratieconsulent. Ze zijn aangesloten bij de Fiscount Adviesgroep, die hen met een team van deskundigen, waar nodig, bijstaat.
Hun klanten komen uit alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf, voornamelijk gevestigd in Midden-Brabant. Het kantoor houdt zich bezig met accountancy, fiscale advisering, het voeren van (loon)administratie en is gespecialiseerd in de begeleiding van startende ondernemers. Ook particulieren kunnen bij hen terecht.
Een afspraak maken met Van der Aa & Belderok Accountants kan per mail via info@uwaccountant.nl of telefonisch via 013- 534 91 45.

JP










Samen met haar man Raymond en zoon Joris nam Patricia de cadeaubonnen in ontvangst Samen met haar man Raymond en zoon Joris nam Patricia de cadeaubonnen in ontvangst