G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 29-10-2014

GSBW wederom 0 punten
Vandaag stond de derby tegen het Tilburgse NOAD op het programma. NOAD stond op plaats 3 van de ranglijst met 12 pnt. uit 6 wedstrijden en met 16 doelpunten voor en 14 tegen. Wegens vakantie en ziekte kon trainer Cemal Yilmaz niet in zijn vooraf bedachte opstelling beginnen. Echter vol vertrouwen werd aan de wedstrijd begonnen met de volgende 11: Benny Vermeer, Tom Gagliardi, Koen Kuijten, Artur Nederlof, Roy Donders, Dave Tierie, Koen Meijboom, Robin Vugts, Mourad Boutaibi, Dave Welten, en Bjorn Willemsen. Op de bank zaten: Dave van Berkel, Tommie Moors, Tim Otten, Tom Voets en Sander Schell.
In de 2e minuut viel al gelijk de 1e gele kaart al te noteren voor GSBW. Mourad maakte een overtreding op het middenveld na een counter van NOAD.
4 minuten later kon Benny al vol aan de bak. Na matig uitverdedigen van GSBW kon Randy van Wanrooij in vrijstaande positie vrij uithalen. Gelukkig voor GSBW kon Benny zijn volley goed verwerken.
In de 11e minuut viel de 1e goede kans voor GSBW te noteren. Op aangeven van Dave W. kwam Mourad in een prima schietkans vanaf links. Zijn inzet vanaf ongeveer 6 meter ging via de NOAD doelman corner. Misschien was het beter geweest als Mourad de bal had teruggelegd op de inlopende Dave W.
In de 28e minuut viel er een counter te noteren via de snelle linksbuiten van NOAD (Ugur Ozcan). De bal werd door genoemde linksbuiten goed terug gelegd op Jordi Fiechter die, gelukkig voor GSBW, de bal niet goed raakte waardoor deze langs ging.
2 minuten later kreeg GSBW een uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Na een handsbal in de 16 van een NOAD speler legde de scheidsrechter de bal terecht op de stip.
Bjorn ging vol vertrouwen achter de bal staan en liet de NOAD doelman kansloos. 1-0.
In de 33e minuut was er wederom een prima aanval van GSBW. Koen M. gaf de bal prima voor op Dave T. Dave nam de bal vanuit de lucht ineens op zijn pantoffel maar helaas ging deze naast/over.
In de 40e minuut viel er ook nog een goede kans voor NOAD te noteren. Jordi Fiechter schoot van dichtbij over het doel.
GSBW kon voor de 1e keer dit seizoen met een voorsprong de rust ingaan. Men moest echter beducht zijn / blijven op de counter van NOAD. Er lagen echter wel mogelijkheden en dan vooral over de vleugels. Er werd met dezelfde 11 aan de 2e helft begonnen.
NOAD ging steeds meer druk zetten en GSBW had steeds meer moeite om onder deze druk uit te voetballen. In de 64e minuut besloot trainer Cemal Yilmaz zijn 1e wissel toe te passen. Mourad werd vervangen door A-jeugd speler Sander Schell.
In de 72e minuut werd er door de overigens prima leidende scheidsrechter een penalty gegeven aan NOAD. Na een duel met Artur in de 16 liet de slimme Ugur Ozcan zich vallen waarna de bal dus op de stip ging. Maurice Disseldorp liet Benny kansloos en scoorde de 1-1.
In de 74e minuut moest de prima spelende Koen Meijboom met een hamstring blessure worden vervangen door Tommie Moors. In de 85e minuut viel ongelukkig de 1-2 te noteren. Gillian Landbrug kopte de bal vanuit een corner, via het hoofd van een GSBW verdediger, in de rechter bovenhoek. GSBW trachtte nog een gelijkspel uit het vuur te slepen maar liep, na onnodig balverlies op het middenveld, weer tegen een counter aan via de snelle Ugur Ozcan die de ingevallen Nicwell Landbrug in staat stelde de 1-3 binnen te schieten.
GSBW voetbalde weer prima mee vandaag, er werd weer hard gewerkt, maar op de beslissende momenten werd er toch weer onnodig balverlies geleden waarvan de tegenstander gelijk weer van profiteerde.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Veerse Boys op het programma.

Wielertoerclub Dalfsen weer te gast bij GSBW
Zaterdagmorgen even naar half tien kwamen bijna 30 toerrenners het clubhuis van GSBW binnen voor een lekker bakkie koffie en een stukje appelgebak. De mannen en vrouwen waren al vroeg uit Dalfsen vertrokken voor een toertocht van Goirle (GSBW) naar Bakel (Bavos).
Vorig jaar was GSBW de eindbestemming van een toertocht van dezelfde wielerclub geweest. Dat was schijnbaar goed bevallen, waardoor de toerclub opnieuw hun heil zocht bij de Blauwwitten.
Voor het vertrek werd er nog even een groepsfoto geschoten.

Vrijwilligersavond
Vrijdag 14 november
Alle GSBW vrijwilligers worden samen met hun partner uitgenodigd voor deze feestavond.
We zouden het erg fijn vinden als we ook onze nieuwe jeugdleiders en –trainers op deze avond mogen begroeten. We hopen er weer een hele gezellige avond van te maken voor al onze vrijwilligers.
Noteer de datum alvast in uw agenda, meer informatie volgt nog.

Lovian Aziz Saeed (F1) genoot met volle teugen
Bij de thuiswedstrijd van GSBW tegen NOAD was Lovian de pupil van de wedstrijd. Hij vond het geweldig en hij liet ook nog even aan de GSBW –spelers zien hoe ze de doelman van NOAD konden passeren. Lees verder voor zijn belevenissen van deze middag:

Hoi,
ik ben Lovian en ik mocht pupil van de week zijn bij de westrijd van GSBW1 en NOAD1.
Ik mocht in de bestuurs kamer zitten en mee luisteren waar iedereen op het veld moet gaan staan en wat ze moeten doen. Ik mocht de aftrap nemen, ik rende naar het doel van NOAD en ik heb gescoord. Toen de wedstrijd is begonnen mocht ik op de bank bij de coach en de wisselspelers zitten. Ik vond het spannend en tegelijkertijd ook heel erg leuk. Ik vond het erg jammer dat GSBW heeft verloren. Op het eind kreeg ik een bal mee en een t-shirt met de handtekening van alle spelers en van de coach.