LTC Goirle

Kampioenen!!!
Afgelopen woensdag was het zover, de jongens 1 groene competitie op woensdagmiddag werden kampioen!

De foto’s verklappen dat het kampioenschap in stijl gevierd is en ook de shirt-sponsor is door de mannen niet vergeten.

Dorus, Joep, Max, Gijs en Bram, namens heel LTC van harte proficiat met het kampioenschap!

In de najaarscompetitie werden ook de jongens op zondag, 1e klasse 11 t/m 17 jaar, kampioen. Proficiat voor Jeroen, Reno, Nicky, Stefan en Paul. En ook de meiden op zondag 2e klasse 11 t/m 14 jaar waren te sterk voor de tegenstanders en mogen zich nu kampioenen noemen. Felicitaties voor Pien, Evi, Fenne, Josephine, Vera en Renske.

Bij de senioren was het in de najaarscompetitie dun gezaaid met LTC-kampioenen. Gelukkig hebben we het team Dames 4 dat de eer hoog houdt! Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden omdat zij het kampioenschap hebben binnengehaald. Proficiat Marie-José, Marij, Natacha, Charlotte, Susan, Marleen en Claudia!

G)een handdoek</>
En dan zijn er natuurlijk ook nipte verliezers. Marjolein had de dames van haar team vanaf week 1 op koers om haar doelstelling voor 2014 te bereiken: naar huis met een kampioenshanddoek van LTC! Elke week werd het team via de groeps-app gewezen op het grote belang dat er op het spel stond, de handdoek! Ondanks dit zware juk werd wekenlang met verve de eerste plek verdedigd. Maar helaas… Baarle bleek net te sterk en wint met een nipt verschil het kampioenschap! Dus ja… dan zit er niets ander op… en moet je je eigen handdoekje voor Nr. 2 regelen….

Inschrijven voorjaarscompetitie 2015
De winter moet nog beginnen, maar het voorjaar is er sneller dan je denkt… dus….schrijf je voor 1 december in voor de voorjaarscompetitie!
In deze voorjaarscompetitie speel je wedstrijden tegen teams uit de regio en strijd je voor het kampioenschap, maar nog belangrijker… het is een gezellig en sportief dagje uit!
Doe je mee? Schrijf je team dan voor 1 december in E-captain in op www.ltcgoirle.nl!
Voor senioren geldt dat de captain een compleet team in moet schrijven. De juniorenteams worden ingeschreven via de trainer. Heb je geen team maar wil je graag spelen, dan kun je dat laten weten aan de technische commissie. Stuur een mailtje naar competitie@ltcgoirle.nl met je naam, speelsterkte en beschikbaarheid en we plaatsen je op de invallerslijst, die op het prikbord in het paviljoen hangt.

Vrijwilligersprijs 2014
Een vereniging is nergens zonder vrijwilligers. Ook bij LTC steken velen de handen uit de mouwen om zich in te zetten voor ons mooie clubje, maar er zijn een aantal leden die meer dan gemiddeld vrije tijd en energie steken in het reilen en zeilen van de vereniging. Om hier onze waardering voor uit te spreken wordt er dit jaar voor de eerste keer een ‘Vrijwilligersprijs LTC Goirle’ uitgereikt. De genomineerden voor deze prijs zijn dit jaar:
Leo van Amelsfort, Kelly van Oirschot, Enrico van Pelt en Maud de Rooij. De prijs wordt uitgereikt op de vrijwilligersavond op 1 november, tot die tijd kun je via de site http://www.ltcgoirle.nl/ je stem uitbrengen!






Toppertjes! Toppertjes!
Laat die (kinder) Champagne maar knallen! Laat die (kinder) Champagne maar knallen!
Daan bedankt! Daan bedankt!
Tis sund! Tis sund!