LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

Sponsor op de stip: Roks Autobedrijf stersponsor bij MHC Goirle.

Het zal natuurlijk al opgevallen zijn bij aanvang van het nieuwe seizoen: veld 2 heeft een andere naam en heet voortaan het ‘Roks Autobedrijf veld’.

Ad Roks besloot het ‘sponsorplatform’ om zijn bedrijfsambities te etaleren, uit te breiden en extra kracht bij te zetten door een sponsorovereenkomst aan te gaan met MHC Goirle.
Naast het sponseren van diverse regionale sportclubs, waaronder 15 jaar als hoofdsponsor van GSBW, Destil Trappers maar ook voetbalclubs als VOAB en VV Riel kon natuurlijk een partnership met een regionale Hockeyclub niet langer uitblijven.

Directeur Ad Roks hierover: “Naast het guneffect, MHC is natuurlijk een Goirlese vereniging, kijk ik als ondernemer natuurlijk ook naar kwaliteit en sportiviteit (resultaten en sfeer) en dat kan MHC Goirle zeker bieden. Heel eerlijk gezegd is hockey een beetje onbekend terrein voor mij. Ik ben een voetbalman en heb daarnaast mijn hart verpand aan het ijshockey. Maar ik hou van vernieuwing en innovatie; niet altijd op dezelfde gebaande paden blijven. Daarom heb ik besloten om mijn doelgroep uit te breiden en de stap naar het hockey te zetten.
“Wat ik van hockey weet is dat het gewoon een heel mooi spelletje is met veel actie en dat zowel de dames als de heren van MHC Goirle snel en degelijk hockey spelen. Dat is ook een van de speerpunten van ons autobedrijf. Klanten worden bij ons snel en goed geholpen, of ze nu een nieuwe auto zoeken of hun auto in onderhoud willen brengen.”

Roks Autobedrijf, gevestigd aan de Dorpsstraat 72 in Goirle, staat al vanaf 1967 in Goirle en de wijde omtrek bekend als een volwassen en gerenommeerd autobedrijf met een beauty van een showroom en met een uitstekend geoutilleerde werkplaats.
Betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel.
Roks Autobedrijf verkoopt naast jonge gebruikte auto’s met een lage kilometerstand ook nieuwe auto’s van welk merk dan ook. Ook voor reparatie, onderhoud en voor de APK-keuring kunt u hier terecht. Roks Autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG en Nationale Autopas. BOVAG garantie is hier dan ook een vanzelfsprekendheid en de Nationale Autopas verzekert de koper van een gebruikte auto van een juiste kilometerstand.
Direct grenzend aan de showroom ligt de modern uitgeruste werkplaats. De gemotiveerde en gekwalificeerde monteurs staan u graag te woord en staan garant voor kwaliteit en goede service.
Klantvriendelijkheid staat bij Ad en zijn medewerkers voorop, de klant is koning en daar hoort alleen maar de beste service bij. Ad en inmiddels ook zijn zoon Patrick staan hun klanten persoonlijk te woord en dienen hen graag van deskundig advies bij de koop van een gebruikte of nieuwe auto.
Op het administratieve vlak wordt Ad nog bijgestaan door zijn echtgenote Anita en dochter Chantal. Roks Autobedrijf is dan ook een echt familiebedrijf, van oudsher al bekend om zijn gemoedelijkheid.