Spookachtige Halloweenwandeling in centrum Goirle

ingevoerd op 28-10-2014

Balance Support, onderdeel van het erkende Wandelcentrum Midden-Brabant, organiseert vrijdagavond 31 oktober voor de 4e keer in centrum Goirle de spookachtige Halloweenwandeling!

Tijdens de Halloweenwandeling loop je in een groep naar verschillende ‘griezelplekken’. Op iedere ‘griezelplek’ moet de groep een vraag beantwoorden, dit kan door de, soms wel angstwekkende, instructies goed op te volgen. Als alle griezelplekken zijn gevonden en de vragen goed beantwoord, is het mogelijk het Halloweenraadsel op te lossen!
Dit jaar krijgen ze hulp van Popkoor Canzonetta uit Tilburg, die het geheel met griezelige en ook wel ijzingwekkende liedjes gaat omlijsten!!

Aanvang is om 18.30 uur in Cultureel Centrum Jan van Besouw. Uiterlijk om 20.00 uur moeten alle groepen weer binnen zijn! Heb je een leuke Halloween-outfit, trek die dan aan! Let op; het is een gezinsvriendelijke wandeling, bedoeld voor jong en oud, maar helaas niet geschikt voor echte angsthazen... (kinderen worden echter niet actief bang gemaakt!)