Actie Aadje Piraatje in de Wereldwinkel!

Importeur en distributeur FairForward (vroeger FairTrade) heeft samen met tekenaar Sieb Posthuma een kinderserviesje ontwikkeld met tekeningen van Aadje Piraatje, het liefste piraatje ter wereld. Het aardenwerk serviesje wordt gemaakt in Thailand en bestaat uit een bordje, een kommetje en een beker en kost voor € 24,95. Het is te koop of te bestellen in de Wereldwinkel, telefoon 534 94 58.
Het nieuwste boekje van Sieb Posthuma en Marjet Huiberts ‘Aadje Piraatje viert feest’ is voor de gelegenheid tot eind december in de Wereldwinkel te koop voor € 9,95 zodat Sinterklaas en de Kerstman het voordelig in kunnen kopen. Vanaf begin volgend jaar kost het boek € 14,95.
In de Wereldwinkel liggen ook kleurplaten van Aadje Piraatje. Ze kunnen tot en met donderdag 28 november worden ingeleverd.
Voor de twee mooiste kleurplaten liggen er twee boeken klaar van de kleine piraat. Een voor de categorie 4 tot en met 6 jaar en een voor de kunstenaars van 7 tot en met 9 jaar. De jury bestaat uit winkelcoördinator Ans Sweep en bestuurslid Margo Crombach. Op zaterdag 30 november maken we in de winkel en op de website wereldwinkelgoirle.nl de winnaars bekend. Natuurlijk komt er ook in het Goirles Belang een berichtje te staan. Misschien wel met foto!