Aangenaam kennis te maken…

Ace Media Reclame:

Grensoverschrijdend uitgegroeid tot modern
full-service reclamebureau voor bedrijven.


Een serene rust hangt in het bedrijvenpand van ’Ace Media Reclame’ aan de Edisonstraat 23 in Goirle. Maar schijn bedriegt. Eigenaar Martin de Jong, zijn vrouw Jolanda en Pascal, één van de medewerkers, zijn zeer geconcentreerd aan het werk. De overige medewerkers zijn buitengaats. Reclame maken, vergt veel denktijd, hierbij zijn inventiviteit en creativiteit onontbeerlijk.

De term ‘Ace’ verraadt een beetje de visie van Martin als het om reclame maken gaat. Martin: “Iedere ondernemer is in de weer om op vooruitstrevend wijze zijn doelstellingen te halen. Dat doet hij o.a. door reclame te maken. De reclame-uiting is het aas (ace in het Engels) dat daarbij uitgeworpen wordt. Toen Martin nog de MTS volgde in Tilburg, zag het er niet naar uit dat hij ooit eens de reclamewereld zou binnentreden. Na zijn militaire dienst in Oirschot werd hij bedrijfswagenmonteur. Hierna ging hij aan de slag bij Dumo te Goirle. Ondernemend als hij was, wilde Martin zo rond zijn 35 jaar een eigen bedrijf beginnen.
Martin: “In 2000 waagde ik de grote stap en begon helemaal vanuit het niets ‘De Jong Beletteringen’. Om de overgang te vergemakkelijken werkte ik nog even voor halve dagen bij mijn oude baas DAF Tilburg”.
Als autodidact volgde Martin diverse cursussen en deed mee aan verschillende workshops. Al doende bleek hij een neusje te hebben voor dit werk. Belettering was toen nog een handmatige, zeg maar ambachtelijke bezigheid. Het ging van meet af aan crescendo. In 2001 trok hij alle registers open, ging fulltime aan de slag, en veranderde zijn bedrijfsnaam in ‘Ace Media Reclame’.
Het bleef niet bij beletteren, andere vormen van reclame-uitingen zoals grafische vormgeving, beeld-, gevel- en lichtreclame, promotie- en bedrijfskleding voegde allemaal hij toe aan zijn handelsmerk. Natuurlijk ging Ace Media Reclame ook digitaal met de tijd mee.

Martin: “De vraag naar mijn reclameproducten nam alsmaar toe. Intussen heb ik 4 man vast personeel in dienst, allen juist gekwalificeerd. Het is heerlijk werken met goed geschoold en gemotiveerd personeel. Wij kunnen aan iedere vraag voldoen. Wij leveren hoogwaardige producten, zonodig zelfs tot op het kunstzinnige af, niets is ons te dol. Onze focus ligt bij de klant. Wat wil hij? Wat beweegt hem? Wie vormt zijn klantenkring? We denken op 2 niveaus. Het niveau van onze klant zelf en op het level van zijn klantenkring. Dat is hartstikke uitdagend. Goed luisteren is daarom essentieel voor ons. Samen met de klant maken we een op maat gesneden ontwerp”.

Ace Media Reclame is in een luttel aantal jaren uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. Dat zegt iets over het ondernemerschap van Martin, dat gericht is op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een redelijke prijs. Een goede band met zijn klantenkring heeft de hoogste prioriteit. De Kennismaker wenst Ace Media Reclame alle goeds toe en ziet hun toekomst met vertrouwen tegemoet.

Voor meer informatie:
Ace Media Reclame, Edisonstraat 23, 5051 DS Goirle
T: 013 530 1711
M: info@acemediareclame.nl
W: www.acemediareclame.nl

De Kennismaker