LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

Super C Toernooi groot succes!
Afgelopen zaterdag werd voor de derde keer het C-toernooi georganiseerd. In totaal hebben 14 teams de hele dag gestreden om zo hoog mogelijk te eindigen in hun eigen poule.
Een klein droevig randje bij aanvang van het toernooi was dat de eerste wedstrijden begonnen met een minuut stilte ter nagedachtenis van Anna van Keulen, de 13 jarige speelster van HC Tilburg MC13 die afgelopen week tragisch door een verkeersongeval om het leven kwam. Indrukwekkend om hierbij even stil te staan….
Teams van o.a. HC Tilburg, HC Etten Leur, Gilze Rijen, Berkel Enschot, en uiteraard van Goirle zelf, streden tijdens deze gezellige, sportieve en respectvolle dag om de hockeyballen. Deze ballen hadden ze nodig voor het eindspel. Des te meer ballen een team verzameld, des te meer kans hadden ze op de uiteindelijke prijs: teamshirts met eigen naam voor het hele team. HC Tilburg MC8, Berkel Enschot MC2 en MHC Goirle MC1 werden eerste in hun poule en hadden dus de meeste kans op deze prijs, maar ze konden toch niet verhinderen dat MHC Goirle MC6 (tweede in hun poule) er vandaag met de hoofdprijs vandoor ging.
Een dankwoord aan alle deelnemers voor hun positieve en gezellige bijdrage en ook aan alle vrijwilligers die deze dag weer mogelijk gemaakt hebben. Zonder jullie zijn dergelijke gezellige dagen simpelweg niet mogelijk.

En kids van groep 1 en 2 genoten van de Funkey clinic
Afgelopen woensdagmiddag was er veel aandacht voor de allerjongste sportievelingen van Goirle en Riel. Voor de kids van groep 1 en 2 werd er een Funkey kennismakingstraining georganiseerd. Dat hier behoefte aan is, blijkt wel uit het aantal aanmeldingen. Ruim 50 kids waren te gast op de club en kregen een echte Funkeytraining en een lekker glaasje ranja na afloop.
Fotos staan op www.facebook.com/funkeyhockey.
In mei 2015 zal er nog een Funkey inlooptraining georganiseerd worden, meld je aan op de facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte.

MHC Goirle in 2015 35 jaar jong
In 2015 bestaat onze mooie vereniging 35 jaar. 35 jaar winnen, verliezen, feesten, scoren, pushen en aanmoedigen op en rond onze hockeyvelden.
We kunnen en willen deze mijlpaal natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
Ruim op tijd willen we ons voorbereiden. We nodigen oud leden, senioren, junioren, ouders van jeugdleden, vrijwilligers en alle betrokkenen uit om alvast mee te denken! Heb je goede ideeën of wil je betrokken worden? Meld je dan aan via bestuur@mhcgoirle.nl