SPORT– EN CULTUURSTIMULERINGSPROJECT: SJORS SPORTIEF & SJORS CREATIEF

ingevoerd op 16-10-2014

Afgelopen week kregen de leerlingen van het basisonderwijs een zgn. Sjorsboekje mee naar huis.

Dit jaar stelt de gemeente Goirle zich ten doel om op laagdrempelige wijzesport en cultuur onder de schoolgaande jeugd (groep 1 t/m 8) te stimuleren. Na het grote succes in andere gemeenten, brengen Sjors Sportief en Sjors Creatief de sport en cultuur dit jaar ook in Goirle naar het kind. De kinderen kunnen zich (meestal gratis) inschrijven voor kennismakingscursussen op diverse sporten en
creatieve activiteiten, alvorens daadwerkelijk lid te worden.
Neem een kijkje op de website www.sjorssportief.nl.
Het is mogelijk de internetsite voor nog meer dingen te bezoeken. Je kunt er namelijk ook moppen insturen, of aan een quiz meedoen.

Zorg dat je zo snel mogelijk een leuke activiteit kiest, zodat er nog voldoende plekken zijn! Het kan namelijk zijn dat de populaire cursussen erg snel vol zitten. Het is extra leuk om eens met vriendjes en vriendinnetjes dezelfde sport uit te proberen.

Als een cursus toch vol zit, kun je je opgeven voor een wachtlijst. Als de vereniging een nieuwe cursus organiseert, krijg je hiervoor een uitnodiging. Het is raadzaam om samen met je ouders in te schrijven, zodat er dan niets mis kan gaan en de datums op de kalender worden gezet!
De kinderen mogen zich inschrijven voor zoveel activiteiten als ze willen.
Je kunt je dit hele schooljaar nog inschrijven voor alle cursussen.
Er kan voor de diverse activiteiten worden ingeschreven vanaf 15 oktober.