Sfeer & Meer is vanaf 17 oktober Sfeer & Meer by Ton en Nancy

ingevoerd op 16-10-2014

De winkel is vanaf die vrijdag vernieuwd en weer geopend.
U kunt natuurlijk nog steeds terecht voor uw mooiste wenskaarten, zijden bloemen, oud-Hollands snoep en betonnen beelden. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met theekadootjes, losse thee, sieraden en nog meer kado-artikelen en tuinaccessoires. De gezelligste woonaccessoires van Claire & Eef vindt u ook bij ons. Daarnaast verhuren wij geboorteborden en Abraham- en Sarahborden en grote kunstpalmen om een speciale gelegenheid op te leuken. En voor feestjes hebben wij vlaggenlijnen en ballonnen.

Sfeer & Meer zit sinds een half jaar in Goirle. We hebben ‘de kat uit de boom gekeken’ maar na vele enthousiaste reacties van onze klanten werd het tijd om ‘de puntjes op de i te zetten’. De winkel wordt in een nieuw en iets ander jasje gestoken. Onze klanten zullen steeds verrast zijn over wat ze in de winkel aantreffen.

Wie zijn Sfeer & Meer by Ton en Nancy?
Ton Otten is al jaren ondernemer en heeft sinds februari 2014 Sfeer & Meer op de Hovel geopend. Nancy van de Pol heeft altijd al de wens gehad om een kadowinkel  te openen. Samen met haar buurvrouw maakt ze hobbymatig woonaccessoires van steiger- en sloophout. Deze artikelen zijn te koop bij Sfeer & Meer.
Vanaf 17 oktober gaan Ton en Nancy samen verder met de winkel onder de naam Sfeer & Meer by Ton en Nancy aan De Hovel 2. Hét adres voor leuke en betaalbare kadootjes!
In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om diverse creatieve workshops te volgen. Hierover wordt u uiteraard geïnformeerd.
Wist u dat u op De Hovel 2 ook terecht kunt voor natuurlijke Aloë Vera produkten?! Informeer hiervoor in de winkel naar de mogelijkheden of kijk op www.aloeenmeer.nl.