Kom donderdag 23 oktober naar De Kleine Kapitein (6+) en maak kans op een zeilboot!

ingevoerd op 16-10-2014

Jan van Besouw nodigt alle kinderen in de herfstvakantie uit om verkleed naar de voorstelling De Kleine Kapitein te komen. Hiermee maak jij kans om straks als een echte kapitein te varen op je eigen zeilboot.

De Kleine Kapitein
De Kleine Kapitein’ is een spannende familievoorstelling, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Paul Biegel. Al meer dan drie generaties dromen kinderen mee met dit kleurrijke verhaal.  Een fraaie cast brengt de avonturen van de kleine kapitein en zijn maatjes tot leven. Met o.a. Arjan Smit (Sesamstraat) als de Kleine Kapitein.

Het verhaal gaat over een jongen die op zoek gaat naar het Eiland van Groot en Groei, samen met zijn vrienden Dikke Druif, bange Toontje en Marinka. Een schipper vertelt hoe ooit een kleine kapitein een boot heeft gemaakt van alle spullen die hij vond: stukken hout, een kist, een stuk van een bed, een oude emmer. De kinderen gaan hem helpen. Dit is het begin van een groot avontuur!

Actie
Kom verkleed naar de voorstelling, bijvoorbeeld als kapitein, zeebonk of scheepsmatroos. (Laat je fantasie spreken) In onze foyer zal op de speeldata, do 23 oktober een  zeilboot staan. Maak een mooie, gekke, lieve, leuke of stoere foto en stuur deze naar info@mijnKleineKapitein.nl.
Kijk voor meer informatie en de spelregels op de website www.mijnkleinekapitein.nl

De Kleine Kapitein| Do 23 oktober | 15:00 u | € 17,-
Foto: Andy Doornhein
Voor meer informatie en kaarten www.janvanbesouw.nl