De Liedjeskeuken is het toetje bij Ivo Niehe’s Die avond in Parijs,…

ingevoerd op 16-10-2014

Op vrijdagavond 24 oktober verzorgt De Liedjeskeuken in onze foyer “het tussengerecht en het toetje” bij de  theatervoorstelling van Ivo Niehe. In de pauze en na de voorstelling trakteren zij het publiek op een smakelijk optreden.

De Liedjeskeuken, een akoestische coverband bestaande uit vier vocalisten, kent een breed repertoire van muzikale hapjes. Variërend van rustige luisterliedjes tot gezellige meezingers. Het publiek bepaalt het menu, de liedjes “worden met de puurste ingrediënten bereid en met liefde aan tafel geserveerd”. De artiesten van de Liedjeskeuken bewegen zich in onze foyer tussen het publiek en nemen zo de bestelling op voor de volgende nummers. Voor de echte fijnproever staat er Haute Cuisine op het menu: Een LIVE muziekquiz! U doet de bestelling, De Liedjeskeuken zorgt voor de jus.

Niet naar Ivo Niehe maar tóch genieten van De Liedjeskeuken? U bent van harte welkom, de entree in de foyer is immers gratis.

Er zijn overigens nog kaarten beschikbaar voor de persoonlijke, muzikale, humoristische en emotionele voorstelling van Ivo Niehe, waarin hij zichzelf behoorlijk op de hak neemt. Hij vertelt over zijn show in Parijs waar hij in het Mogador stond, de theatertempel van Parijs.

Voor kaarten en meer informatie gaat u naar www.janvanbesouw.nl

Ivo Niehe “Die avond in Parijs” vrijdag 24 oktober, 20.30 uur
De Liedjeskeuken speelt om 21.15 uur en ± 22.30 uur