Herfstconcert in samenwerking met shanty-koor “Nooit te water”

Zondag 26 oktober zevende Herfstconcert

Zondag 26 oktober verzorgt Seniorenorkest Hart van Brabant om 14.30 uur al weer voor de zevende keer het Herfstconcert in het Cultureel Centrum Jan van Besouw. Dit jaar zal Shantykoor “Nooit te water”uit Hooge-Mierde met prachtige en sfeervolle zeemansliederen een gastoptreden verzorgen. Evenals vorig jaar is er sprake van een duopresentatie: zowel dirigent Nico van Haneveld als orkestlid Peter Seijbel zullen de nummers aan elkaar praten.

Gouden en diamanten bruidsparen worden als VIP ontvangen
Ook nu weer krijgen de gouden en/of diamanten bruidsparen uit de gemeente Goirle van het kalenderjaar 2014 een VIP- behandeling. Deze bruidsparen mogen gratis naar binnen, krijgen een gereserveerde plaats en door het Cultureel Centrum Jan van Besouw een kopje koffie, een drankje en een hapje aangeboden. Zij moeten zich hier zelf wel voor aanmelden bij bestuurslid Cor Heerkens, tel. 013-5343534 of 06-17270849. Aanmelden via email kan ook: cor.heerkens@ziggo.nl

Nieuwe orkestleden zijn van harte welkom
Het Seniorenorkest Hart van Brabant kan nog steeds nieuwe leden gebruiken. Momenteel is men vooral op zoek naar mensen die klarinet, dwarsfluit, hobo, fagot of hoorn spelen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Cor en worden van harte uitgenodigd om eens naar een repetitie te komen luisteren. Het Seniorenorkest repeteert iedere maandagochtend van 9.30 tot 12.00 uur in het CC Jan van Besouw.

Donateurs hoeven geen kaartje te kopen
Wilt u het Seniorenorkest Hart van Brabant steunen, word dan donateur. Voor slechts 10 euro per jaar (meer mag ook) mag u het Herfstconcert gratis bezoeken, is er voor u een drankje en borrelhapje, en bent u zeker van een plaats. Als donateur wordt u door middel van een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het wel en wee van het orkest en krijgt u een speciale uitnodiging voor het Herfstconcert. Bent u donateur dan hoeft u dus voor dit concert geen kaartje te kopen. U kunt zich voor en na het concert in het Cultureel Centrum Jan van Besouw als donateur aanmelden. Daar liggen dan formulieren klaar. Ook kan men zich per mail aanmelden bij Cor Heerkens via cor.heerkens@ziggo.nl.

Kaartverkoop
Entreekaartjes voor het Herfstconcert zijn voor € 7,50 (inclusief een drankje en borrelhapje na afloop) te koop bij GbG Primeur, bij de leden van het Seniorenorkest en, voor zover er nog kaartjes over zijn, direct voorafgaand aan het concert in het CC Jan van Besouw. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen 50% korting.

JP