Brabant Plat : donderdag 30 oktober in Goirle

ingevoerd op 16-10-2014

Wat is er nou mooier, dan een heerlijk avondje uit, waar je eens ouderwets  lekker kunt lachen? De vraag stellen is hem beantwoorden. Want niets brengt een mens in een beter humeur dan een gezond brok humor. En niets is zo aanstekelijk als samen met anderen lachen. Het is wetenschappelijk zelfs  bewezen, dat lachen zeer gezond is en een therapeutisch effect heeft.

Brabant Plat komt dit jaar naar Theater Jan Van Besouw in de sterkst mogelijke opstelling. Met louter kletsers van de buitencategorie beloofd het dan ook een ‘ heet” avondje te worden. Niemand minder dan veelvoudig Brabants Kampioen Berry Knapen is dit keer van de partij. In de laatste 8 jaar veroverde hij maar liefst 6 keer het Brabants Kampioenschap Tonpraten en won er zelfs 7 keer de publieksprijs. Daarnaast won hij zeven keer in totaal het Zuid- Nederlands Kampioenschap. Een betere CV is nauwelijks denkbaar. Ook humorgroep De Turfstekers is dit keer van de partij. Met hun heerlijke, absurdistische sketches en muzikale comedy completeren ze een humorshow, waar de spaanders vanaf vliegen.

Donderdag 30 Oktober is het  gloednieuwe en dolkomische programma van Brabant Plat te zien in Theater Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1, Goirle,  telefoon 013 5343400. Aanvang van de voorstelling is 20 uur. Haast U met de aanschaf van Uw kaarten want de belangstelling is groot.
Brabant Plat in Goirle : een heerlijke en onvergetelijke avond uit.
Mis het niet !!!