Eerste initiatieven voor Ons Glazen Huis Goirle & Riel

ingevoerd op 16-10-2014

Op de website van onsglazenhuis.nl staan inmiddels de eerste initiatieven om geld in te zamelen voor het goede doel. Iedereen die een leuke actie op touw zet wordt gevraagd om contact op te nemen met ons glazen huis via de knop “kom in actie” op de website. Hierna kunnen bezoekers van de website de actie steunen waardoor we er allemaal een enorm succesvol evenement van kunnen maken, dus kom allemaal in actie! Een paar initiatieven die we binnen hebben gehad zijn:

Vrijdag 19 december activiteit voor basisscholieren groep 1, 2, 3
Samen met het Jeugdvakantiewerk Goirle zal er een vossenjacht gehouden worden, waarbij de kinderen gesponsord kunnen worden. Meer informatie volgt via de website en de krant.

Vrijdag 19 december, 65+ middag bij ons glazen huis
Het Rode Kruis heeft een gezellige middag (van 14.00 tot 16.00 uur) op het programma staan met artiesten Carl van Heeswijk en Johnny Purple! Koffiebonnen zijn te koop en een deel daarvan gaat naar het goede doel. Heeft u rolstoelduwers, begeleiding of vervoer nodig? Mogelijk kunnen wij u hierbij helpen. Inlichtingen Rode Kruis afdeling Tilburg, telefoon: 013-5425163.

Vrijdag 19 december, WinterBBQ bij ons glazen huis
Van 17.00 tot 22.00 uur is er een winterbarbecue voor bedrijven, vriendengroepen of verenigingen. Gezellig genieten in een mooie kerstsfeer in het horeca huis. Meer informatie op de website of via horecahuis@onsglazenhuis.nl

Zondag 21 december, Levend tafelvoetbal
Voor de jeugd tussen 7 en 12 jaar is er tussen 10.00 en 15.00 uur een levend tafelvoetbalspel te spelen. Meedoen? Schrijf je in via de website of horecahuis@onsglazenhuis.nl.

Zondag 21 december, ondernemersborrel
Van 17.00 tot 19.00 uur organiseert Businessclub Gôolse Zaken een ondernemersborrel. Geniet van een drankje en zie hoe om 19.00 uur de bewoners uit het huis gehaald worden.