Brabant Plat donderdag 30 oktober in Goirle

Allerbeste Brabantse humor in Jan van Besouw

Wat is er nou mooier, dan een heerlijk avondje uit, waar je eens ouderwets lekker kunt lachen? De vraag stellen is hem beantwoorden. Want niets brengt een mens in een beter humeur dan een gezond brok humor. En niets is zo aanstekelijk als samen met anderen lachen. Het is wetenschappelijk
zelfs bewezen, dat lachen zeer gezond is en een therapeutisch effect heeft.

Daarom is het ook zo heerlijk, dat het humorgezelschap Brabant Plat naar Goirle komt, om het publiek de broodnodige en onmisbare lachvitaminen te bezorgen. Want de programma`s van de groep staan bol van de heerlijke grappen, dolkomische situaties en schitterende conferences. Het op de proef stellen van de lachspieren is de belangrijkste taak, die de groep zich heeft gesteld en daarin slagen ze elk jaar opnieuw cum laude.

Brabant Plat komt dit jaar naar Theater Jan Van Besouw in de sterkst mogelijke opstelling. Met louter kletsers van de buitencategorie beloofd het dan ook een heet avondje te worden. Niemand minder dan veelvoudig Brabants Kampioen Berry Knapen is dit keer van de partij. In de laatste acht jaar veroverde hij maar liefst zes keer het Brabants Kampioenschap Tonpraten en won er zelfs zeen keer de publieksprijs. Daarnaast won hij zeven keer in totaal het Zuid- Nederlands Kampioenschap. Een betere CV is nauwelijks denkbaar. Robert van Lamoen is ook al zo`n topper. Hij is de enige Brabander die meerdere keren zowel het Brabants Kampioenschap als ook De Zilveren Narrekap in Helmond wist te winnen.
Ook humorgroep De Turfstekers is dit keer van de partij. Met hun heerlijke, absurdistische sketches en muzikale comedy completeren ze een humorshow, waar de spaanders vanaf vliegen.

Donderdag 30 oktober is het gloednieuwe en dolkomische programma van Brabant Plat te zien in Theater Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1, Goirle, telefoon 013 5343400. Aanvang van de voorstelling is 20:00 uur.