Goirle Presenteert! op zaterdag 4 oktober

ingevoerd op 1-10-2014

In tegenstelling tot vorig jaar vindt dit jaar het evenement Goirle Presenteert! niet plaats op een zondag, maar op zaterdag 4 oktober. Een 42-tal ondernemers van Centrum Goirle zullen deze dag op hun eigen locatie hun bijzondere producten en diensten aan het publiek presenteren. Doorgaans is dit binnen in de winkel, dus ook bij minder weer is dat geen probleem. Het volledige programma treft u elders in deze krant aan. Het is gevarieerd en uitgebreid; u komt gegarandeerd tijd tekort!

Kom kijken en proeven op het Kloosterplein
Op het Kloosterplein nemen een veertiental modezaken of mode gerelateerde zaken deel aan Fashion & More. Om 13.00, 14.15 en 15.30 uur presenteert zanger en entertainer Walter Vermeer een bruisende modeshow. Werner Spierings van BWS Muziekentertainment zorgt hierbij voor de muzikale ondersteuning.
Naast de catwalk zorgt IJs- en Eetsalon Tra dat er een natje en een droogje is. Zij laten u enkele bijzondere snacks uit eigen keuken proeven; deze Goirlese producten zijn inmiddels een begrip in Brabant en omstreken. Voor een zitje aan de catwalk is gezorgd!

De Tilburgseweg
Op de Tilburgseweg zullen door leerlingen van de Pellikaan Circusschool circusacts en dans opgevoerd worden, waarbij de aanwezige kinderen actief betrokken worden. John  Eijwoudt zal als circusdirecteur en opperspreekstalmeester al deze circusactiviteiten in goede banen leiden.
De kinderen kunnen op de Tilburgseweg ook genieten van De Speelman met een mini poppentheater. Dit is het kleinste circus ter wereld, maar met de grootste artiesten. Daarnaast zal het Chinese Poppentheatertje de kinderen boeien met de voorstelling “De poort van de draak”.

De Hovel
Ter hoogte van Zij & Ik en Intertoys worden de kinderen verwend met een grote poppenkast van het Goirlese Theater Tamarijn. Joris Naaijkens speelt hier de voorstelling “Het verdriet van Tante Piet”. Een spannende en humoristische voorstelling, waaraan de kinderen volop mogen meedoen. De voorstellingen zijn om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

Tot slot
Als je zo het programma bekijkt is Goirle Presenteert! weer een evenement voor jong en oud. Centrum Goirle rekent op een grote belangstelling. Stel de organisatie dan ook niet teleur, verwen uzelf en kom aanstaande zaterdag in groten getale naar het centrum van Goirle om geheel vrijblijvend te kijken, te proeven, te ontdekken, te kopen en vooral ook te genieten!

JP
Fashion & More Fashion & More
Op de Hovel worden de kinderen verwend met een grote poppenkast van het Goirlese Theater Tamarijn Op de Hovel worden de kinderen verwend met een grote poppenkast van het Goirlese Theater Tamarijn