Wie komt er jeu-de-boules spelen met Victor?

ingevoerd op 1-10-2014

Zaterdag 4 oktober is er weer de manifestatie “Goirle Presenteert”, het centrum is weer vol met allerhande activiteiten. Ook De Tuin doet mee, wij organiseren een Jeu-de-boulestoernooi tussen 13.00 en 15.00 uur.

Dan kan iedereen meedoen op de nieuwe baan in De Tuin, en onze toernooidirecteur Victor Retel Helmrich zal de wedstrijden in goede banen leiden. Komt allen, dit wordt gezellig en kunt prachtige prijzen winnen (voornamelijk de eeuwige roem!).

Terwijl u in De Tuin rondloopt, kunnen Victor en andere vrijwilligers u veel vertellen over De Tuin. Als je, zoals ik, een amateur bent, en niet zo goed ingevoerd bent in het biodiverse, leer je hier om te kijken en te genieten van alle speciale plantjes. Velen van ons hebben een tuin, gewoon, gezellig, die proberen we bij te houden. Dit is anders: in de ecologische zone in De Tuin kan de natuur min of meer z’n gang gaan. Dat levert een boeiend geheel op, en trekt allerhande insecten en bijen aan. En: we leren met de dag meer over de natuur, en dat is echt de moeite waard, hoe prachtig het zogenaamde ‘onkruid’ groeit en bloeit.

We krijgen binnenkort een klein windmolentje om de leemput te vullen met grondwater. Als het goed is, als het gaat werken, een prachtig initiatief van een vrijwilliger.

Dus: komt allen op zaterdagmiddag 4 oktober 13.00 – 15.00 uur naar het Jeu-de-boulestournooi op de nieuwe baan in De Tuin.

En verder bent u natuurlijk altijd welkom om te komen genieten van De Tuin!

wordt vervolgd, groene groet,

Stichting De Tuin Goirle
Kerkstraat 10
5051 LB Goirle
06 5187 2105
bank: NL43 RABO 0125 8308 82