Aangenaam kennis te maken…

ingevoerd op 1-10-2014

Hart for her:
Lekker in je vel, daar gaat het om!

Het prachtige winkelcentrum Hoogeind is een verrijking voor de gemeente Goirle. Naast de nieuwe Albert Heijn aan het Koningsschild 17 huist ‘Hart for her’’. Op 13 september opende de burgemeester van Goirle, mevrouw Rijsdorp, deze nieuwe dames fitness club. De belangstelling is behoorlijk op gang gekomen. Het onderscheid met een normaal sport- of fitnesscentrum is evident. Kenmerken zijn: kleinschaligheid, vrouwen onder elkaar, binnenkomen wanneer het jou uitkomt en altijd persoonlijke begeleiding. De trainingen duren 30 minuten. Uitbaatster van ‘Hart for her Goirle’ is Suzanne Oomen.

Suzanne: “In Goirle zijn veel mensen actief lid van een sportschool of sportclub om regelmatig en goed te bewegen, dat is geweldig. Daarnaast blijkt dat er een grote doelgroep vrouwen om allerlei redenen hier hulp bij wil. Wij begrijpen dat, en daarom wil ik in Goirle ook voor die vrouwen mijn club openstellen. Wij bieden een bewezen trainingsmethode onder persoonlijke begeleiding aan, afgestemd op het individu”. Wat je beweegreden ook is, wij werken er aan. Wil je afvallen, fitter worden, werken aan je figuur, gezonder leven of gewoon lekker bewegen? Bij mij ben je van harte welkom”.

Suzanne kwam in aanraking met ‘Hart for her’ via haar zus Defica, die in Breda eenzelfde ‘Hart for her ‘club exploiteert. Na haar opleiding bij de ‘EFAA’, ‘European Fitness Aerobic Association’, deed Suzanne bij haar zus de nodige praktijkervaring op. In onze regio waren voorheen niet van zulke specifieke sportcentra te vinden. De keuze om een vestiging in Goirle te openen was daarom snel gemaakt, zeker na de oplevering van winkelcentrum Hoogeind.
“Ik werk met hydraulische apparatuur. Deze roept dezelfde type weerstand op als water in een zwembad. Hoe meer snelheid, hoe meer weerstand. Een veilige en effectieve manier van trainen. Per apparaat train je steeds 2 spiergroepen tegelijk. Na iedere oefening op een apparaat volgt steeds een ontspanningsmoment. Belangrijk is dat de vrouwen zich fijn voelen, zowel tijdens de training als erna”.

Suzanne blijkt uit het goede ondernemershout gesneden. In het gesprek komt het belang van de klant steeds terug. Met passie vertelt zij over haar missie.
Haar harte kreet: “Samen maken we de wereld een miljoen vrouwen sterker”. Dat doen we één voor één. Ze maakt dit volledig waar. Door regelmatig te bewegen krijg je een betere balans, zowel sociaal, fysiek als mentaal. De Kennismaker heeft er alle vertrouwen in dat de missie van Suzanne zal slagen en wenst haar daarbij alle goeds toe.

Meer weten:
Suzanne Oomen, Hart for her, Koningsschild 17, 5051 TT Goirle
M: 06-4044 5164
E: suzanne@hartforher.nl  W: www.hartforher.nl
        
De Kennismaker