Coiffure Zoë leukste kapsalon in de gemeente Goirle

ingevoerd op 1-10-2014

Van 1 mei 2014 tot en met 10 juli 2014 vond in alle Nederlandse gemeenten de verkiezing van de leukste kapsalon plaats. Coiffure Zoë, gevestigd in de Guldenakker aan de Wittendijk 2 in Goirle, wist in de gemeente Goirle de meeste stemmen binnen te halen.

Eigenaar Hans Uijens is bijzonder trots op het feit dat zijn kapsalon is uitgeroepen tot leukste kapsalon van de gemeente Goirle. Hij wil dan ook op de eerste plaats al die mensen danken, die op zijn kapsalon gestemd hebben. Hans zegt ook veel dank verschuldigd te zijn aan zijn team van ervaren medewerksters, Nancy, Jenny en Kim. Zij stralen een en al vriendelijkheid uit en zorgen daardoor voor een gezellige sfeer in de kapsalon, waardoor de klanten, jong en oud, zich er goed thuis voelen. En hierbij mag ook zeker gastvrouw Anke niet vergeten worden. Iedere vrijdag begeleidt ze bewoners van de Guldenakker, die moeilijk ter been zijn en geknipt willen worden, naar de kapsalon, maakt met hen een praatje of geeft ze een knuffel.

Ook nieuwe klanten nog welkom
Het is nu inmiddels ruim een jaar geleden dat Hans zijn vestiging aan de Herstallenstraat in Goirle sloot. Tot op de dag van vandaag heeft hij daar geen spijt van. Hij vindt het een verademing om nu alleen nog maar zijn aandacht te hoeven richten op Coiffure Zoë. Heel veel klanten, die hem vroeger in de Herstallenstraat bezochten, hebben inmiddels ook de weg naar Coiffure Zoë gevonden. Toch vindt Hans het spijtig dat hij een aantal oude klanten, waarmee hij jarenlang goed contact had, nog steeds niet heeft teruggezien. Hij nodigt zowel hen, alsook nieuwe klanten van harte uit om eens een keer bij Coiffure Zoë langs te komen, bereikbaar via de hoofdingang van de Guldenakker aan de Wittendijk, maar ook via de tuin, gelegen aan de Tamboerstraat. Wil je vooraf een afspraak maken, dat kan, bel dan 013-5342030.

Tot slot wil Hans nogmaals alle klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze altijd in hem en zijn medewerksters gesteld hebben.

JP
v.l.n.r. Nancy, Jenny, Kim, Hans en Anke v.l.n.r. Nancy, Jenny, Kim, Hans en Anke
Ook jongeren zijn van harte welkom bij Coiffure Zoë Ook jongeren zijn van harte welkom bij Coiffure Zoë