CULIFREAKS; wijn & spijs masterclass op het allerhoogste niveau

ingevoerd op 1-10-2014

In de prachtige monumentale kapel van Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle presenteren sterrenkok Wouter van Laarhoven en bekroond sommelier Michael Daals dit seizoen vier keer hun nieuwe concept CULIFREAKS.
 
Maximaal 55 gasten worden een avond lang vermaakt en uitgedaagd met een masterclass in de vorm van een kooksessie en bijbehorende uitleg van Wouter en Michael over de ultieme combinaties van wijn en spijs.
De kapel wordt omgetoverd tot een keuken annex restaurant; de gasten volgen de bereiding van de vier gangen stap voor stap live aan het aanrecht en via een groot beeldscherm.
Aan tafel wordt vervolgens geproefd, gedineerd, vergeleken, becommentarieerd en vooral: ervaren! Zo heerlijk en leerzaam was een viergangen-sterrendiner nog nooit,..
 
CULIFREAKS is: luxe, exclusiviteit en verfijning in een ongedwongen setting. We richten ons met dit evenement op culinaire genieters en (hobby-)koks die meer willen weten van perfecte combinaties van wijn en spijs en het zelf leren bereiden van héél mooie gerechten.
 
De eerste CULIFREAKS is op woensdag 8 oktober 2014, met Wouter van Laarhoven zelf achter het fornuis. Bij de volgende edities verzorgen gastkoks van naam de masterclass.
Prijs per persoon: € 105,- (masterclass incl. food & drinks) | Aanvang: 18.00 uur (tot 23.00 uur)
Reserveren: http://www.janvanbesouw.nl/culifreaks

CULIFREAKS  8 oktober -  10 december 2014 & 4 maart - 13 mei 2015.
Locatie: de kapel van Cultureel Centrum Jan van Besouw,
Thomas van Diessenstraat 1, 5051 RJ te Goirle