Terug naar de jaren ’60, ’70 en ‘80 bij Broeder Liplap

ingevoerd op 1-10-2014

Fever of Life
De avond begint deze keer met een band uit de regio Roermond. Deze groep van 4 enthousiaste jonge muzikanten heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Cream, Status Quo, Ram Jam, The Knack, The Rolling Stones, The Beatles, Dire Straits zijn het repertoire van Fever of Life. ”Het is leuk om zulke jonge muzikanten deze muziek te horen maken”, is een veelgehoord compliment tijdens de optredens. Met hun geboortedatums nog net in de jaren tachtig is het repertoire inderdaad grotendeels samengesteld met platen uit vaders LP collectie. En het kan niet anders of tussen deze LP’s hebben ook veel live albums gezeten... Ze hebben al vaker samengespeeld met René Innemee & Band. ”Dat deze mannen hun ervaring en muzikaliteit met ons delen is zowel een eer als een erkenning”, aldus de band.
Een avond Fever of Life is terug naar de tijd van de gitaarriffs en solo’s, maar ook momenten om mee te zingen en te dansen. De band bestaat uit: Lynyrd van Riet (zang, basgitaar, gitaar en fluit), Geert Verheijden (gitaar, zang en keyboards), Michel Thomassen (drums en percussie) en Joep Leijendeckers (zang en gitaar)
www.feveroflife.nl

René Innemee & The Creedence Revival Band
Voor het 8ste jaar al weer in Goirle én voor de 8ste keer op rij bij Café D’n Brands: René Innemee & The Creedence Revival Band. Begonnen als ideetje van Hans van Hassel, fan van het eerste uur, om anderen kennis te laten maken met de kwaliteiten van deze door de wol geverfde muzikanten. Hij vond Marloes Wouters van LipLap bereid om René met zijn band te boeken. Dat het voor de mensen nog steeds meer dan goed bevalt, blijkt uit het feit dat menigeen ver voor de zomervakantie al informeert wanneer het volgende optreden is. Wellicht ten overvloede, René Innemee, ruim 40 jaar geleden frontman van de Maastrichtse band The Walkers, Oh lonesome me, Jack Of Diamond, wie kent ze niet. Tegenwoordig is hij nog steeds de beste vertolker van de “Fogerty-sound”. John Fogerty vroeger de zanger van Creedence Clearwater Revival. De complete band bestaat uit muzikanten die al heel wat jaartjes in het muzikale circuit meedraaien: René Innemee (zang en gitaar), Pierre Beckers (basgitaar en zang), Marty Townsend (sologitaar en zang), Ab van Goor (drums en zang) en Peter Groenendal (keyboard, gitaar, mondharmonica en zang). Voor meer info van deze band: www.reneinnemee.com

Beide bands zullen wederom garant staan voor een geweldige avond muzikaal entertainment. Komt en geniet en wie weet, ontmoet je nog vrienden van vroeger of zelfs een oude liefde.

Datum: vrijdag 10 oktober
Locatie: Broeder Liplap, Dorpsstraat 1, Goirle
De zaal gaat open om 20.00 uur.

Kaartjes voor deze avond zijn te koop à 10 euro bij Café D’n Brands, GbG Primeur en
Hans van Hassel 06 - 51030819