Uniek concert Wouter Hamel met Goirlese Harmonie

ingevoerd op 1-10-2014

Op vrijdag 7 en zaterdag 8  november 2014 geven de Koninklijke Harmonie ‘Oefening en Uitspanning” en Wouter Hamel samen een concert in CC Jan van Besouw in Goirle. Uniek daarbij zijn de nummers, waarbij de zanger wordt begeleid door het harmonieorkest onder leiding van Jac Sniekers. Deze arrangementen zijn van de hand van Jan Hermans. Samen met de Goirlese Harmonie staat Wouter Hamel garant voor een fraaie muzikale avond.

De populariteit van de 37-jarige Wouter Hamel is groot in binnen- en buitenland. Hij volgde de Utrechtse Hogeschool in lichte muziek en zang. In 2005 won Hamel  in Utrecht het Nederlands Jazz Vocalisten Concours. Daarna is de bal gaan rollen. Inmiddels trekt hij volle zalen in binnen- en buitenland met zijn zelfgeschreven liedjes.  Van Spanje tot Engeland via Japan en Korea weet hij zieltjes voor zich te winnen en zijn ze gevallen voor onze Wouter. De zanger, die het muziekgenre jazz steeds verder verlegt naar soulachtige popmuziek, klinkt aangenaam fris en zomers.

Entreekaarten voor het concert kosten (€25,-) en zijn te bestellen via www.janvanbesouw.nl . Daarnaast zijn er kaarten verkrijgbaar voor een Culinair Concertarrangement op zaterdag 8 november. Voorafgaand aan het concert kunt u genieten van een uitstekend 3-gangen diner in de kapel van CC Jan van Besouw. Daarna wordt u naar uw 1e rang gereserveerde zitplaats begeleid in de theaterzaal. Na afloop is er een gezellig samenzijn in de foyer van het Cultureel Centrum. Kaarten voor een culinair concertarrangement kosten € 100,- en zijn te bestellen via het secretariaat van de vereniging: secretariaat@harmoniegoirle.nl.