Bronzen plak én de FairPlay cup voor Rielenaar Bart Aerts en zijn TEAM NL

Special Olympics 2014 in Antwerpen

Een selectie van 10 spelers van SVG Tilburg hebben Nederland vertegenwoordigd op de Special Olympics European Summer Games 2014 in België van 13 t/m 19 september. Zij maken onderdeel uit van TEAM NL wat bestaat uit 39 sporters, actief in 6 verschillende takken van sport.

Rielenaar Bart Aerts (28), vaste basisspeler van het G-voetbalteam, heeft samen met zijn teamgenoten met enorm veel enthousiasme en inzet “Oranje” vertegenwoordigd tijdens de Special Olympics.

Zondag 21 september is het voetbalteam van Special Olympics TEAM NL teruggekeerd naar Nederland met een bronzen plak én de FairPlay cup (sportiviteitsprijs).
In totaal behaalden de 39 sporters maar liefst 19 x goud, 19 x zilver, 6 x brons en vele vaantjes voor de vierde t/m achtste plaats.

Na de officiële inhuldiging in Den Haag wachtte de olympische medaillewinnaars op hun thuisbasis bij het SVG complex een groot onthaal door familie en vrienden.
TEAM NL na de huldiging op 19 september tijdens de Special Olympics in Antwerpen TEAM NL na de huldiging op 19 september tijdens de Special Olympics in Antwerpen