LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 1-10-2014

Volgend seizoen mondbescherming verplicht! Kom nu alvast naar bitjes hapdag bij MHC Goirle.
MHC Goirle organiseert in samenwerking met de Stichting Preventie Tand Letsel (SPTL) op zaterdag 1 november van 09.30 tot 13.30 uur een hapdag op de hockeyclub. Hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen, kunnen ook tijdens deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen. Junior beschermers hebben een gegarandeerd gebruik van 1 jaar, met het wisselproces wordt rekening gehouden waardoor langere gebruiksduur mogelijk is!
Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn verzoeken we je van te voren op te geven. Ga naar http://shop.gebit.nl  klik op aanmelden hapdag en volg de stappen.  U ontvangt automatisch een bevestiging met verdere informatie.
De hockeybond KNHB verplicht met ingang van het seizoen 2015-2016 het gebruik van mondbescherming tijdens competitiewedstrijden. Deze maatregel geldt voor alle categorieën: jeugd, senioren en veteranen. Trimhockeyers vallen buiten deze verplichting omdat zij geen officiële wedstrijden spelen. Dit onderwerp kwam hoog op de agenda na een hockeyongeluk waarbij international Seve van Ass van HC Rotterdam tien tanden verloor. De KNHB adviseert een gebitsbeschermer op maat, vanuit het oogpunt van optimale veiligheid en draagcomfort. Maar een prefab-bitje uit de sportwinkel mag ook.

Hockeyplan trainersavond erg inspirerend voor nieuwe trainers/trainster
Als beginnende (1e of 2e jaars) train(st)ers komt er de eerste weken van het seizoen veel op je af. Hoe bereid ik een training voor? Wat ga ik trainen? Hoe bouw ik een training op? Waar let ik als train(st)er op? Wat kan mijn team al en wat moeten ze nog leren? Waar haal ik mijn oefeningen vandaan?
Hockeyplan heeft speciaal voor deze groep ”nieuwbakken” trainers / trainsters een interactieve informatieavond ontwikkeld: Basismodule training geven.  Een avond vol informatie, tips en handigheidjes die van belang zijn om het training geven een stuk makkelijker te maken en vooral ook om de trainingen naar een hoger niveau te tillen.
Na afloop ontvingen alle deelnemers een certificaat. Wij feliciteren de volgende deelnemers met hun certificaat en wensen ze veel succes en plezier tijdens het training geven:
Roos Scheffers,Loes Scheffers,Lieske de Ferrante, Leonie Rensma, Marijn van Heijst, Stijn Kuster, Ida Tuerlings, Janne de Jong, Floor Sparidaens, Anne van Oirschot, Manon van Heijst, Sterre Geerts, Michel van den Akker, Emiel Gussen, Bob van Rijswijk, Teun Kruijssen
 
MHC Goirle in 2015 35 jaar jong
In 2015 bestaat onze mooie vereniging 35 jaar.
We kunnen en willen deze mijlpaal natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
Ruim op tijd willen we ons voorbereiden. Denk alvast mee na!  Heb je goede ideeën of wil je betrokken worden? Meld je dan aan via bestuur@mhcgoirle.nl

Woensdag 15 oktober van 14.00 tot 15.00 uur Funkeymiddag voor Groep 1 en 2
Hallo jongens en meisjes van groep 1-2,
Lijkt het jou leuk om een keertje te kijken op een hockeyclub? Spelen met echte hockeysticks én andere spelletjes te doen met een bal? Wie
weet heb je vorig jaar wel gekeken bij het Schoolhockeytoernooi voor de grotere kinderen en vond je het jammer dat jij zelf nog niet mee mocht doen. Of misschien wil je wel gewoon een gezellige middag hebben op het sportveld. Nou, jij boft!
MHC Goirle organiseert op woensdag 15 oktober van 14.00 tot 15.00 uur een Funkeymiddag. Spelenderwijs kennis maken met hockey!
Er worden geen wedstrijdjes gedaan in teamverband maar allerlei verschillende spelletjes in één grote groep.
Meedoen kost niets en is geheel vrijblijvend. Je hoeft geen stick, scheenbeschermers of bitje mee te nemen. Trek maar gewoon lekker sportieve kleren aan!
Je kunt je opgeven bij bij je eigen leerkracht. En vraag of al je vriendjes gezellig met je meegaan!
Graag tot 15 oktober! Let’s stick together!
Rein van Iersel, trainer –coach dames 1 voor een aandachtig gezelschap jonge, enthousiaste trainers Rein van Iersel, trainer –coach dames 1 voor een aandachtig gezelschap jonge, enthousiaste trainers
Funkeymiddag Funkeymiddag