John Bekema voorzitter senioren Midden-Brabant

ingevoerd op 30-9-2014

De interlokale groep senioren MiddenBrabant heeft sedert vorige week weer een voorzitter. Die voorzitterspost was vacant sinds het plotselinge overlijden van Cees van Hombergh in juni van dit jaar. De nieuwe voorzitter is John Bekema uit Goirle, die sinds 2013 deel uitmaakt van het algemeen bestuur van de senioren Midden Brabant. Daarvoor was hij voorzitter van de landelijke groep Anders Actieven van CNV-publieke zaak.

Jonge senior
John is met zijn 67 jaar nog een relatief jonge senior en al vele jaren bekend in vakbondskringen als bestuurslid in diverse functies, zowel bij de CFO destijds, als in de kring van de vakcentrale CNV.
Bij de overdracht van de voorzittershamer kondigde regionaal voorzitter Frans Hermans (die tijdelijk het
voorzitterschap heeft waargenomen) aan, dat de nieuwe voorzitter een periode tegemoet gaat van aanpakken, zonder flauwekul en tierelantijnen. De seniorengroep Midden-Brabant van CNV-publieke zaak hoopt in 2015 zijn tweede lustrum te vieren. Natuurlijk moet daar het nodige werk voor verzet worden.

Samenwerking
Ook de samenwerking met de collega’s van de CNV Onderwijsbond op landelijk niveau, maar vooral op
gemeentelijk niveau zal de komende maanden handen en voeten moeten krijgen. En ook daarin moet John Bekema als de nieuwe voorzitter in Midden Brabant een voortrekkersrol vervullen.