Diverse verkeersmaatregelen gemeente Goirle

ingevoerd op 18-9-2014

Riel
Vanaf vrijdag 19 september t/m zaterdag 8 oktober wordt doorgaand verkeer in Riel vanaf de Kerkstraat, ter hoogte van het Dorpsplein plaatselijk omgeleid. Dit heeft te maken met:

Kermis Riel
Van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 september vindt er in Riel de kermis plaats op het Dorpsplein en een gedeelte van de Kerkstraat. Vanaf vrijdagochtend 19 september tot aan woensdag 24 september is hier geen doorgaand verkeer mogelijk.

Werkzaamheden doorgaande Route Riel
Direct na het einde van de kermis (24 september 2014) wordt gestart met werkzaamheden aan de drempelplateaus op de Kerkstraat, Dorpstraat en Tilburgseweg in Riel. Alle plateaus op de doorgaande route, vanaf de Meijerij tot aan de Vonderstraat en de Ronde Akkers, worden herstraat. De doorgaande route is in een periode van twee weken (tot 8 oktober) afwisselend afgesloten. Ter plaatse worden omleidingsroutes ingesteld. Er staan borden met de omleidingsroute en de planning wordt op de website vermeld.

Goirle
Afsluiting Wim Rotherlaan i.v.m. Kelderfestival
Vanaf vrijdag 19 t/m zondag 21 september vindt het Kelderfestival plaats in de bedrijfshal van Antonissen verhuur aan de Nieuwkerksedijk 15a in Goirle. De Wim Rotherlaan, tussen de Spoorbaan en de Geitenhoef, zal op vrijdag en zaterdag afgesloten zijn van 19.00 uur tot 01.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Turnhoutsebaan afgesloten
Vanaf maandag 13 tot en met donderdag 16 oktober is de Turnhoutsebaan (vanaf de Rillaersebaan tot aan de grens) geheel afgesloten vanwege werkzaamheden. De kruising Turnhoutsebaan / Rillaersebaan blijft open van en naar Goirle en Riel en richting Tilburg. In dezelfde periode vinden er werkzaamheden plaats op de Blaakweg, waardoor er verkeershinder kan zijn richting Tilburg / A 58.