De aanloop naar de derby: Willem II - NAC Breda

ingevoerd op 18-9-2014

Vrijdag staat de derby tegen NAC Breda op het programma. Hopelijk slepen de Tricolores met de steun van de supporters en sponsoren de 3 punten binnen. Dat het een spannende en beladen wedstrijd wordt, is een ding dat zeker is!

Voor de wedstrijd Willem II - NAC Breda zijn nog kaarten beschikbaar, met uitzondering van de vakken ABC, L, M, N & P. Je kunt tot vrijdag 16.00 uur a.s. kaartjes kopen bij de receptie van Willem II (maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur, met uitzondering van vrijdag a.s.). Ook heb je de mogelijkheid om online kaartjes te bestellen tot vrijdag 17.30 uur.

In overleg met Willem II en de politie heeft burgemeester Noordanus besloten alcohol voorafgaande aan de wedstrijd Willem II - NAC Breda a.s. vrijdag toe te staan. Alcohol blijft tijdens de wedstrijd in en om het stadion verboden. Het is tot een kwartier voor de wedstrijd en na afloop van de wedstrijd mogelijk om alcoholische dranken te nuttigen in supporterscafé D’n Beitel.