BOOKS 4 LIFE TILBURG – GOED BOEK – GOED DOEL

Books 4 Life - de tweedehands boekwinkel voor het goede doel – is weer geopend

Tijdens de vakantie bleek dat de winkel van Books  4 Life, gevestigd in het souterrain van gebouw C van de Universiteit Tilburg, flink had geleden onder de zware regenval eind juli. Gelukkig heeft de wateroverlast de boeken en de apparatuur niet al teveel beschadigd.  Wel was de winkel veel langer dicht (7 weken) dan gepland omdat er nieuwe vloerbedekking moest komen. Alles moest er uit:  kasten, boeken, tafels enz. 

Een groot karwei, maar nu staat alles weer op zijn plaats dankzij de medewerking van de universiteit en vele vrijwilligers en ziet de winkel er weer uit als nieuw.  Heel aantrekkelijk om op het gemak boeken uit te zoeken tegen een zeer lage prijs.

Er is van alles te koop: romans, thrillers, Engelse romans, biografieën, wetenschappelijke  werken, informatieve boeken over allerlei onderwerpen zoals geschiedenis, kunst, hobby, landen, psychologie,  en ook jeugdboeken .

Books 4 Life krijgt haar boeken uit schenkingen door particulieren en de opbrengst is bestemd voor goede doelen die zich bezighouden met armoedebestrijding, onderwijs en mensenrechten. De helft van de opbrengst gaat naar Oxfam Novib en Amnesty International en de andere helft naar kleinere projecten die worden  voorgedragen door de vrijwilligers.

Van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur staan de vrijwilligers voor u klaar. U bent van harte welkom. www.books4life.nl