Aangenaam kennis te maken…

ingevoerd op 17-9-2014

Qpowr Internet Solutions:
Professionele website met 360º fotografie topklasse!

‘Qpowr’, een opvallende bedrijfsnaam. Wie heeft dit bedacht en waarom? Het heeft iets jeugdigs, is krachtig zelfs, eigentijds, zomaar verzonnen, in elk geval verrassend. De naam is bedacht door Michelle de Jong en Dominic van Loon. Qpowr bouwt websites voor bedrijven, verenigingen, ja eigenlijk voor iedereen. Michelle is de ondernemer en Dominic is haar rechterhand. In april van dit jaar startte zij haar bedrijf. Vader Martin runt o.a. ook Ace Media Reclame. Ondernemen zit dus ook bij haar in het bloed. Michelle leert veel van hem. Zijn devies: ‘’Eerst zelf doen. Dan pas ondervind je aan den lijve wat ondernemen werkelijk is’’!

Nog één advies kreeg ze mee: zorg dat je de juiste mensen om je heen hebt. Na de middelbare school volgde zij een opleiding tot pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Zij doet dat drie dagen per week. Resteert nog 2 á 3 dagen voor Qpowr. Als Michelle in de kinderopvang bezig is, neemt Dominic de taken automatisch over. Hij is dan ter plaatse het aanspreekpunt.
We komen regelmatig mindere websites tegen. Dat kan vaak veel beter! Qpowr speelt er graag op in. In teamverband hebben zij in korte tijd, via internet maar ook door de persoonlijke benadering, een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Zij komen van heinde en verre, zelfs vanuit Italië. Een specialiteit bij het bouwen van een website is de 360º Fotografie. Hierbij is de totale ruimte zichtbaar, van onder naar boven en van muur tot muur, helemaal in de rondte. Dominic: ‘’Het mooie is dat je van binnenuit een totaal plaatje toont. Een bedrijf kan zo potentiële klanten mee laten kijken in zijn keuken. Ze snuiven a.h.w. ook de geur op. Ze krijgen een idee wat het bedrijf of instelling te bieden heeft. Die moeten daarom frank en vrij, open en uitnodigend de werkelijkheid tonen. Dat is de kracht van een goede website‘’.
Michelle: ’’Geen gladde praatjes, maar een reëel verhaal, daar staan wij voor. Klanten hebben recht op een eerlijke benadering. Ik vind de ontmoeting met klanten steeds opnieuw een leuke ervaring. Je leert er zo veel van. Iedereen is weer anders. Daar moet je op inspelen, lekker afwisselend’’. Het betoog is hartverwarmend. Dan merk je ook het idealisme van de jongere mens, eerlijk en zonder opsmuk. Geweldig toch!
Qpowr heeft nog zo veel meer te bieden. Je kunt een webwinkel/shop laten inrichten, je sociale media of je 360º fotografie laten verzorgen, zelfs een virtuele rondleiding in je bedrijf of instelling kan, niets lijkt onmogelijk.

Qpowr is een jong dynamisch bedrijf. Michelle en Dominic vullen elkaar prima aan. Met hun onbevangen blik, maar zeker niet naïef, bouwen zij verder aan de toekomst van Qpowr. Een professioneel bedrijf, waar kleine lettertjes en verborgen kosten taboe zijn. De Kennismaker wenst Michelle en Dominic alle goeds toe en veel succes met de uitbouw van Qpowr Internet Solutions.

Michelle de Jong
Edisonstraat 23
5051 DS Goirle
M: 013-3029040
E: info@qpowr.com
W: www.qpowr.com