Dircken & Partners voor uw complete verzekerings- en financieringspakket

ingevoerd op 17-9-2014

Zeg ‘ja!’ tegen verzekeren zonder zorgen

Bent u voorbereid op onverwachte gebeurtenissen? Betaalt u niet te veel? Krijgt u wel waar voor uw geld? Wat is uw antwoord op de vraag of u uw verzekerings- en financieringspakket optimaal heeft ingericht? Met Dircken & Partners zegt u ‘ja!’ tegen verzekeren zonder zorgen.

Heeft u hier wel eens over nagedacht? Het aanbod van producten is zo groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast wijzigen door regelmatig veranderende wet- en regelgeving ook de ‘kleine lettertjes’. Ondanks dat kunt u met drie muisklikken een verzekering afsluiten. Dat is toch mooi, zegt u? Snel geregeld en de laagst mogelijke premie. Natuurlijk, op het moment dat u de verzekering afsluit, profiteert u van ‘snel en goedkoop’. Maar stel dat die verzekering om voor u onbegrijpelijke reden uw schade niet vergoedt. Wat dan? Wat doet u op het moment dat ‘snel en goedkoop’ niet hetzelfde blijkt te zijn als ‘betrouwbaar en nauwkeurig’?

Wat kunt u van ons verwachten?
Dircken & Partners biedt als uw financieel adviseur uitkomst. Wij wijzen u op goedkope premies én op vergoedingen en valkuilen. Goedkoop kan duurkoop zijn als u niet voldoende aandacht aan de voorwaarden besteedt. Met Dircken & Partners voorkomt u dat. Wat u verder van ons kunt verwachten:
. een compleet en passend advies
hiervoor inventariseren en analyseren wij niet alleen uw persoonlijke leef- en woonomstandigheden maar ook uw wensen en behoeften
. gediplomeerde en betrokken adviseurs
 jarenlange ervaring en oprechte interesse maken van ons uw ideale partner op het gebied van verzekeringen en financieringen
. hulp bij schademelding en –afwikkeling
 naast persoonlijke hulp op ons kantoor bieden wij u ook de mogelijkheid uw schade digitaal te melden
. melding van veranderingen in wet- en regelgeving
 wij houden voor u bij welke wijzigingen invloed hebben op uw situatie
. hulp bij belastingaangifte en fiscaal advies
 deskundig advies zorgt dat u kunt voldoen aan de verplichtingen die fiscale wetten en regels opleggen

Uw voordeel: alles bij één loket
U kunt het overzicht kwijtraken als u uw verzekering- en financieringszaken op verschillende adressen heeft ondergebracht. Overlappingen liggen op de loer, net zoals tekortkomingen. Met Dircken & Partners heeft u één loket voor schadeverzekeringen, hypotheken, pensioen en levensverzekeringen (bijvoorbeeld een spaarpotje voor uw gezin als u overlijdt). Eén aanspreekpunt betekent voor u een op u afgestemd pakket aan producten tegen verantwoorde premies en een team van deskundigen dat u bijstaat. Een gerust gevoel over uw gezin en eigendommen. Dat is wat waard!

Bent u ondernemer?
Als ondernemer wilt u zich bezighouden van uw producten en klanten, zonder zorgen over financiële risico’s zoals inkomstenverlies door ziekte van personeel of door brand. Weet u welke bedrijfsrisico’s er zijn en hoe u ze het beste kunt afdekken?

Dircken & Partners heeft jarenlange ervaring met verzekeringen voor het MKB. Voor ieder risico en ieder schadegeval hebben wij kennis en expertise in huis. Daar kunt u volop van profiteren! Uw voordeel wordt nog groter als u zowel uw bedrijfsverzekeringen als uw privéverzekeringen bij ons onderbrengt. Wij kunnen dan namelijk alle onderdelen maximaal op elkaar afstemmen. Dat betekent scherpe premies, voorwaarden op maat en volledige controle over al uw verzekeringen.

Meer weten? Kijk eens op onze website www.dircken.nl
Of neem direct contact met ons op:
T 013 – 53 08 190
E info@dircken.nl
Bezoekadres: de Dieze 73, Goirle
Van links naar rechts zijn het Ria Dircken, Hans Dircken, John van Dal en Tim Dircken Van links naar rechts zijn het Ria Dircken, Hans Dircken, John van Dal en Tim Dircken