Expositie van tekeningen en foto’s voor het Rondje Kunst in Goirle en Riel

ingevoerd op 17-9-2014

1e Rondje Kinderkunst
Deze week hebben alle schoolkinderen van Goirle en Riel een flyer gekregen met informatie over het Rondje Kinderkunst dat plaats vindt op 12 oktober van 14 tot 16 uur.  Meld je snel aan want dan kun je ook meedoen met een van de gratis workshops op zaterdag 27 september van 10 tot 13 uur.
En voor de duidelijkheid:  kinderen die niet meedoen aan het Rondje Kinderkunst op 12 oktober kunnen toch een tekening naar het CC Jan van Besouw brengen. Bij de kassa staat een doos speciaal voor jullie tekeningen. Vanaf 12 oktober worden de tekeningen opgehangen voor de ramen van het kantoor. Iedereen die langs komt,  kan jullie mooie tekeningen zien.  Dus zet jouw naam en leeftijd er duidelijk op.
En de flyer, die je op school gekregen hebt, kun je thuis aan het raam hangen zodat op 12 oktober heel veel mensen naar jullie kunstwerken komen kijken. 

15e Rondje Kunst
Vanaf 19 september tot en met 5 oktober is in de foyer van het CC Jan van Besouw een foto-expositie ingericht.  Te zien zijn foto’s  van alle deelnemende kunstenaars met hun werk. De meeste foto’s zijn gemaakt door leden van de Fotoclub Den Dubbele Klik. De stichting Theaterwerkplaats ’t Schellinkje, organisator, viert het 15e Rondje Kunst met een extra Rondje Kinderkunst en een gratis koffieconcert op zondag 5 oktober van 10.30 tot 11.30 in de kapel. Zangeres Erica van der Meer uit Enschot  brengt op deze zondagmorgen een  veelzijdig concert. In een programma van een uur brengt zij songs uit de pop- jazz- en musicalwereld, aangevuld met eigen werk. Begeleid door pianist Eric Winter zorgt zij met haar warm stemgeluid voor puur genieten van pure muziek.