Marieke van Middelkoop zingt de zomer uit

ingevoerd op 17-9-2014

Zangeres Marieke van Middelkoop treedt zondagmiddag 21 september op bij Pluk & Plenty in Goirle. Het wordt een sfeervol buitenconcert waar Marieke haar eigen werk laat horen, maar ook bekend Nederlandstalig kleinkunstrepertoire zal zingen.

Marieke van Middelkoop is één van de Tilburgse artiesten van de CD Alle 013 Goed. Dit jaar bracht zij haar debuut-cd ‘Buiten Spelen’ uit. Na uitstapjes in musicalland (Op zoek naar Evita en Una Voce Particolare) en het theater (de Tilburgse Revue en Het Zuidelijk Toneel) heeft Marieke van Middelkoop nu haar ware stijl gevonden: het Nederlandse kleinkunstlied. Geïnspireerd door Annie M.G. Schmidt, Harrie Bannink, Brigitte Kaandorp en Herman van Veen schreef zij het afgelopen jaar haar eerste eigen nummers. Ze zingt over stiekem zoenen in de kroeg op een dinsdagavond. Over de mevrouw van de bedrijfskantine. En over mislukte liefde die toch mooi kan zijn. Ook is er tijdens het concert bij Pluk & Plenty ruimte voor werk van bekende kleinkunstgrootheden.

Het concert vindt plaats bij de pleisterplaats van Pluk & Plenty op landgoed Nieuwkerk in Goirle. Entree 10 euro, vooraf aanmelden via www.plukenplenty.nl i.v.m. beperkt aantal zitplaatsen. Aanvang 14.00 uur.

Marieke wordt begeleid door pianist Sil van den Hout. Zie ook www.facebook.com/MariekeZingt .