LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 17-9-2014

Een nieuw seizoen met een nieuwe frisse start; een woordje van de voorzitter
 
Het nieuwe Goirle-shirt zit wat onwennig, de nieuwe stick glimt en de nieuwe hockeyschoenen piepen en kraken nog. Maar wat het is het heerlijk, de start van een nieuw seizoen!

Alle nieuwe leden en hun ouders, welkom op onze vereniging! We begroeten weer vele nieuwe, enthousiaste leden, vooral in de jeugdcategorie.
We hopen dat jullie je snel thuis voelen bij MHC Goirle! Sport verbroedert. Daarom geniet bij MHC Goirle iedereen: jong & oud, breedte & top, spelers & ouders, club & sponsors.

Een vereniging zoals MHC Goirle floreert dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Geweldig dat elk jaar ruim zoveel leden en ouders zich als vrijwilliger inzetten om al onze teams wekelijks lekker te laten hockeyen. Ook dit seizoen kunnen we weer alle hulp gebruiken. Dus wil je je ook inzetten als vrijwilliger, dan horen we dat graag!

Hockey is een prachtige manier van sport bedrijven. Je ontmoet andere mensen, je kunt je ontwikkelen als speler, coach of vrijwilliger. Samen sporten is samen plezier hebben. MHC Goirle vindt het daarom heel belangrijk dat alle spelers, ouders, coaches én supporters sportief met elkaar omgaan. En uiteraard altijd met respect voor de scheidsrechters en de tegenstanders.

Namens het Bestuur van MHC Goirle wens ik alle spelers, ouders, vrijwilligers en supporters heel veel spelplezier, mooie successen en een bijzonder sportief, veilig, en vooral gezellig seizoen toe!

Bas Tooten
Voorzitter MHC Goirle

Shake Hands nu ook landelijk.
Meiden A1 geven als eersten het goede voorbeeld in Goirle!
Vanaf dit seizoen stimuleert de KNHB alle hockeyverenigingen in Nederland om dit Shake Hands programma te omarmen en het een vast onderdeel van iedere wedstrijd te maken. Shake Hands is een initiatief vanuit alle Noord-Hollandse verenigingen dat afgelopen seizoen gestart is. Het programma heeft als doel om Sportiviteit & Respect zowel voor, tijdens als na de wedstrijd te bevorderen. Een succesvol initiatief dat is ontstaan vanuit verenigingen wordt dit seizoen door de KNHB landelijk uitgerold!
Meisjes A1  gaven als eersten binnen MHC Goirle afgelopen zaterdag het goede voorbeeld bij aanvang van hun openingswedstrijd tegen MA1 uit Oss.
 
Funkey, hockey voor kids van 4-5 jaar
Funkey is begonnen aan zijn vierde seizoen, en is voor velen een eerste kennismaking met buitensporten, het verenigingsleven en samenspelen. Funkey heeft als doel om kinderen spelenderwijs goed te leren bewegen, waarbij verschillende vormen van hockey gebruikt worden. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de knhb: Funkey knhb of op onze funkey facebookpagina.
Indien uw kind 4/5 jaar oud is, of u weet iemand die hier interesse in heeft, dan kunnen zij zich hier nog voor aanmelden. Er zijn nog voldoende plaatsen vrij. Mail voor info naar de jongstejeugdcom@mhcgoirle.nl.

De grote club actie weer van start
Zoals je wellicht weet doet MHC Goirle ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Wij willen graag een zo hoog mogelijke opbrengst voor de vereniging halen. Wij doen mee aan de Grote Clubactie omdat we hiermee een aantal extra zaken kunnen bekostigen die we normaalgesproken niet geheel uit de contributie kunnen voldoen. Met de opbrengst van afgelopen jaar hebben we onderandere de keeperslockers kunenn realiseren zodat onze keepers hun gigantische tassen niet telkens met halsbrekende toeren hoeven te vervoeren.
Ook dit jaar worden alle spelers ingeschakeld om weer enthousiast te gaan verkopen. De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2014 begint op zaterdag 13 september.. Voor meer informatie verwijzen we graag naar www.clubactie.nl. Voor vragen of het bestellen van extra verkoopboekjes kun je contact opnemen met:
Sponsorcommissie@mhcgoirle.nl of via onderstaande Grote Clubactie Coördinator van MHC Goirle; Annemarieke Lamper-Wegdam 013-5904475 of 06-13428829
Bas Tooten Bas Tooten
Shake Hands nu ook landelijk Shake Hands nu ook landelijk
Funkey, hockey voor kids van 4-5 jaar Funkey, hockey voor kids van 4-5 jaar
De Grote Club Actie weer van start De Grote Club Actie weer van start