Het Huis van De Brabantse Kempen is genomineerd voor de Social Innovation Award

ingevoerd op 17-9-2014

Social Innovation begint bij personen en organisaties die een maatschappelijk probleem zien en het plan opvatten en er iets aan te doen. Dat kan uitgroeien tot ene breed initiatief van diverse partijen en personen, denk aan burgers, ondernemers en wetenschappers.

De Social Innovation Award is een prijs voor het meest veelbelovende initiatief op het terrein van Social Innovation. De award wordt jaarlijks toegekend aan organisaties en initiatieven die een toonbeeld van succesvolle ‘Social Innovation’ zijn.

De jury heeft 17 inzendingen voor de social innovation award bestudeerd en is uiteindelijk tot een lijst van 5 genomineerde gekomen waaronder het Huis van De Brabantse Kempen. De andere genomineerden zijn Bewegen op afstand, Belvertshoeve, Francois Backes en Bij Katrien.

Op vrijdag 19 september zal uit deze vijf genomineerden de winnaar bekend worden gemaakt. Vooraf geven de vijf genomineerden een pitch van 3 minuten waarbij ze hun initiatief aan het publiek toelichten. De bijeenkomst start om 14:00 in Gebouw 0.88 op de Spoorzone013 te Tilburg en zal worden geleid door Gerard Korthout, die ook de award zal uitreiken. Na de pitches zal de jury de winnaar bekend maken!