Nominatie vrijwilligersprijs 2014

ingevoerd op 17-9-2014

De gemeente Goirle roept inwoners op om kandidaten te nomineren voor de vrijwilligersprijs 2014. Deze prijs is ingesteld door de gemeente Goirle om haar waardering voor vrijwilligers kenbaar te maken. Als u iemand kent van wie u vindt dat hij of zij zich extra heeft ingezet in het vrijwilligerswerk, dan kunt u deze persoon nomineren. Het is ook mogelijk om een vereniging te nomineren. U kunt nu al uw nominatie bekend maken. De uiterlijke inzenddatum is vrijdag 10 oktober 2014. De vrijwilligersavond vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 december.

Stimuleringsprijs jonge vrijwilligers
Ook dit jaar gaan we weer een Stimuleringsprijs voor jonge vrijwilligers uitreiken. We roepen dan ook mensen op een jonge vrijwilliger (tot 25 jaar) te nomineren. Aan de prijs is een bedrag van € 350,- verbonden. Dit bedrag is bedoeld voor ambassadeurswerk. Het geld moet besteed worden aan de vereniging waar de vrijwilliger werkzaam is. Het doel van deze prijs is dat er een stimulerende werking van uitgaat.

Aanmelding
Het aanmeldformulier (zie link hieronder), ook voor de Stimuleringsprijs voor jongeren, stuurt u naar: Gemeente Goirle, t.a.v. Maggie de Jong, postbus 17, 5050 AA Goirle of mailt u naar maggie.de.jong@goirle.nl. U kunt het formulier ook ophalen aan de balie van het gemeentehuis.

Een onafhankelijke, deskundige jury bespreekt de nominaties en doet een voordracht aan het college van burgemeester en wethouders. Tijdens de vrijwilligersavond op vrijdag 12 december wordt de uitslag bekend gemaakt.